Κατηγορίες
Super League 2

Φουλ για τετράδα ο Απόλλων Λάρισας! (photos)

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Απόλλωνας κέρδισε «σβηστά» τη Δόξα Δράμας με 4–1 και έφτασε τους 26 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2, μένοντας στην 3η θέση, πλησιάζοντας ακόμη πιο κοντά στη συμμετοχή του στα play off.

Το πρώτο μέρος ποιοτικά ήταν κακό και για τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά η ομάδα του Απόλλωνα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στη μοναδική φάση του αγώνα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μπαστακός συνδυάστηκε άψογα με τον Γκουστάβο Μπαλοτέλι, ο οποίος από θέση μέσα στη περιοχή και δεξιά, σούταρε διαγώνια για το 1 – 0, σκορ το οποίο ήταν και το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας κατάφερε νωρίς να πετύχει το δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη.

Στο 49ο λεπτό ο κίπερ Μενκά και ο μπακ της Δόξας δεν συνεννοήθηκαν καλά και ο Ναζίμ έκλεψε και σε κενή εστία πλάσαρε για το 2 – 0.

Η Δόξα βρήκε γκολ και στο 61′ ο Λαρισαίος, Τάσος Κρητικός μπήκε στη περιοχή από δεξιά και με γύρισμα στο… πέναλτι, βρήκε μόνο του τον Βασίλη Ρόβα που πλάσαρε σωστά για το 2 – 1.

Στο 90′ ο Μπαστακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 1. Ο Τασιούλης εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά… κάτι σαν κόρνερ και ο Μιχάλης Μπαστακός ακούμπησε τη μπάλα όσο θα έπρεπε για να πετυχεί το 3 – 1.

Γκολ το οποίο δεν ήταν και το τελευταίο στην αναμέτρηση. Στο 90’+3′ σε αντεπίθεση ο Κώστας Χατζής σέρβιρε στον Κώστα Σκούπρα, που με διαγώνιο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελάι): Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σουλιώτης, Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας (82′ Καρατάσιος), Μπαλοτέλι (90’+2′ Μπρέμπος), Σιφναίος (72′ Τασιούλης), Μπαστακός.

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Σιώπης, Καψάλης, Πινδώνης, Πλέγας, Κρητικός, Ρόβας, Αποστολίδης (90′ Αναστασίου), Κόντος (76′ Μαρκοπουλιώτης).

δείτε φωτογραφίες στο Arenalarissa

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected