Κατηγορίες
Football League

Φοβερή εμφάνιση του Θεσπρωτού, 4-1 τον Ολυμπιακό Βόλου! (photos)

Σε ένα από τα πιο θεαματικά παιχνίδια των τελευταίων ετών στην Ηγουμενίτσα, ο Θεσπρωτός πέτυχε μεγαλειώδη νίκη με 4-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Το ματς ήταν χορταστικό σε φάσεις, ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες, με τον Θεσπρωτό να να είναι ανώτερος, φτάνοντας εμφατικά και εντυπωσιακά στην τελική νίκη.

Ο Θεσπρωτός μπήκε με τεράστια ορμή στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Ηγουμενίτσας, κυριαρχώντας απόλυτα στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα πέτυχε και δύο γκολ, το ένα ωραιότερο από το άλλο. Ο Ραμίρεζ στο 14΄ άνοιξε το δρόμο των κιτρινόμαυρων, με κοντινό σουτ, παίρνοντας ριμπάουντ μετά από την απόκρουση του Ξενοδόχοφ σε κεφαλιά του Κολλά.

Κολλάς και Ντάλα Κόστα είχαν νέες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους αμέσως μετά, πριν έρθει ο Μπίκας στο 22΄ να πετύχει ένα φανταστικό γκολ. Με μια… βραζιλιάνικη λόμπα, κρέμασε τον Ξενοδόχοφ, ο οποίος είχε βγει από την εστία του, για το 2-0 του Θεσπρωτού, με το οποίο επιβραβεύτηκε το εντυπωσιακό ξεκίνημα του “πλατανόφυλλου” στο ματς.

Οι Βολιώτες αντέδρασαν και ισορρόπησαν μετά το ημίωρο, έχοντας καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν άμεσα. Ο Πόζολγου ήταν αυτός που έκανε την πρώτη επίσκεψη για τον Ολυμπιακό στα καρέ του Θεσπρωτού, στο 30΄, όμως το σουτ του κόπηκε την ύστατη στιγμή από τον Καρβούνη. Κουτσιανικούλης (νικήθηκε από Κίναλη) και Τσίτας (κόντραρε στον Σερβιλάκη) είχαν διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 38΄. Ένα λεπτό αργότερα ο Πόζογλου και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Σταυρίδης έκοψε το σουτ του, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Τσίτας με κεφαλιά στο 47΄ έφτασε μια ανάσα από το 2-1, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κίναλη. Στο 52΄ ο Θεσπρωτός βρέθηκε… φάτσα με το 3-0, αλλά ο Ντάλα Κόστα μετά την ωραία πάσα του Κολλά αστόχησε στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Ο Κέρι είχε δοκάρι ένα λεπτό αργότερα, όμως ο Θεσπρωτός είχε νέα φάση για γκολ με τους Ευθυμίου και Κολλά αλλά ο Ράντι με σωτήριο τάκλιν έσωσε την εστία του από βέβαιο γκολ.

Οι βολιώτες δεν απέφυγαν τελικά τα μοιραίο στο 68΄. Ο Σερβιλάκης έβγαλε τη συρτή σέντρα από αριστερά, ο Ευθυμίου μπήκε στην πορεία της μπάλας στο πρώτο δοκάρι και πέτυχε το 3-0 για τον Θεσπρωτό. Ο Ολυμπιακός είχε άμεση αντίδραση στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων. Ο Κέρι στο 73΄ είχε εκτέλεση φάουλ στη συμβολή των δοκαριών, για να έρθει στο 74΄ ο Φαζός να κάνει με κεφαλιά το 3-1. Οι Θεσπρωτοί όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα να διαχειριστούν άνετα το υπέρ τους προβάδισμα στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, αλλά έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα στο 93΄. Ο Καζβιρόπουλος πάσαρε τον Ραμίρεζ κι εκείνος σε… άδεια εστία, είχε εύκολο έργο για το τελικό 4-1.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Ρότσα):Κίναλης, Ζούρκος, Κολλάς, Καρβούνης, Σταυρίδης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Μπίκας (85΄ Κωνσταντίνου), Ντάλα Κόστα (70΄Καζβιρόπουλος), Ευθυμίου (90΄ Βουκομάνοβιτς)

Ολυμπιακός Βόλου (Βόκολος): Ξενοδόχοφ, Γραικός (70′ Κόλα), Μπουτζίκος, Φαζός, Παπαϊωάννου, Τσίτας (70 ΄Νάβαλον), Πόζογλου, Ράντι, Μητρόπουλος (58΄Σκοπελίτης), Κουτσιανικούλης, Κέρι

δείτε φωτογραφίες στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected