Super League 2

Υγιεινός περίπατος του Απόλλωνα Σμύρνης στην Καλαμαριά

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν σοβαρή, έκανε τη δουλειά της και νίκησε με 5-0 τον χιλιοταλαιπωρημένο Απόλλωνα Πόντου

Όπως έπρεπε εμφανίστηκε ο Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο της Καλαμαριάς… Σοβαρή η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με το ευρύ 5-0 του χιλιοταλαιπωρημένου Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή (26/1), ο οποίος κατέβηκε ξανά σε ματς, μετά τους δύο μηδενισμούς του στις αναμετρήσεις με Χανιά και Δόξα Δράμας.

Όπως αναφέρει το a-sports.gr, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν κυρίαρχη απέναντι στους «ροσονέρι», που είχαν μόλις τέσσερις παλιούς ποδοσφαιριστές (Δαλιανόπουλο, Καλογέρη, Αμαραντίδη, Χριστοδούλου), οι οποίοι πλαισιώθηκαν από παιδιά, τα οποία προωθήθηκαν από την Κ19 των Πόντων έχοντας μόλις έναν ακόμα παίκτη στον πάγκο!

Το ματς δεν μπορεί να αναλυθεί περαιτέρω με τον Απόλλωνα Σμύρνης, να κάνει τη δουλειά του, να φεύγει με «πεντάρα» από τη Θεσσαλονίκη και να είναι μόνος δεύτερος στη Σούπερ Λίγκα 2 μετά από 14 αγωνιστικές με 27 πλέον βαθμούς.

Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ μπήκαν στο α’ ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να σέβονται τους γηπεδούχους, μη θέλοντας να φτάσουν σε αστρονομικό σκορ.

Το 1-0 έγινε στο 19’ με μακρινό σουτ του Κολ για να διπλασιάσει τα τέρματα των «κυανόλευκων» ένα λεπτό αργότερα με παρόμοιο τρόπο ο Μπεντινέλι. Το τρίτο γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης πέτυχε στο 28’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ιωαννίδης (παράβαση που έγινε στον ίδιο) για να τελειώσει το α’ ημίχρονο στο 0-4 με σουτ εκτός περιοχής του Μπεντινέλι στο 38΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τεννές έκανε γρήγορα αλλαγές και έδωσε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στον νεαρό Κραγιόπουλο, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 64’ για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό σκορ.

Μπεντινέλι και Κολ οι καλύτεροι για τους νικητές (και ο Τεννές τους αντικατέστησε στο ημίχρονο για να… πέσουν οι τόνοι).

Στα αξιοσημείωτα τα συνθήματα κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, δεν πήγε καν στο γήπεδο και δεν κάθισε στον πάγκο ο έμπειρος προπονητής από τους οπαδούς του Απόλλωνα Πόντου, οι οποίοι τον περίμεναν με… άγριες διαθέσεις πριν από την έναρξη του ματς έξω από το γήπεδο.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Γιώργος Μπαξεβάνης): Προφυλλίδης, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Στόικος, Φράγκος, Τουρσίδης, Καλογέρης, Αναστασιάδης (85’ Μουρατίδης), Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Τσαμπούρης, Ρώσση, Ζησόπουλος, Λαρέα, Γκίνο, Μπλάζιτς (65’ Γιαννιτσάνης), Κολ, Μπεντινέλι (46’ Πατράλης), Ιωαννιδης, Μαρκόσφκι (46’ Κραγιόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected