Κατηγορίες
Super League 1

Νίκη-ανάσα για τον Παναιτωλικό, στο -5 από την 4η θέση ο Άρης

Mε δύο όμορφα γκολ του Ρόσα, ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-0 τον Άρη, πέτυχε την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα και παράλληλα πήρε βαθμολογική ανάσα ενόψει play out!

Ο «νέος» Παναιτωλικός εδώ και καιρό παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα, όμως του έλειπαν τα αποτελέσματα. Απόψε ήρθε και αυτό, καθώς επικράτησε 2-0 του Αρη και έστειλε το «μήνυμα» πως… είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον Κνετ κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Σίενστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ντάλσιο, Ταχάρ στον άξονα, τον Τζανακάκη δεξιά στα άκρα, τον Αλβαρεζ αριστερά και τον Ρόσα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντάουντα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Κουέστα στο τέρμα, τους Σόουζα, Δεληζήση, Βελέθ, Κόρχουρτ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σάσα, Μπα στον άξονα, τους Φετφατζίδη, Γκάμα στα άκρα και τον Λάρσον πίσω από τον Ντουρμισάι.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια τον Αρη. Εκτός από ένα 10λεπτο στο πρώτο ημίχρονο (20′-30′) και τις αρχές του δεύτερου, τα «καναρίνια» διαχειρίστηκαν σωστά το ματς, έφτιαξαν φάσεις και άξιζαν να κερδίσουν.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας (88′ Μαριάλ), Σίενστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Ντάλσιο, Ταχάρ, Τζανακάκης (62′ Μουνιέ), Άλβαρες (81′ Μαλής), Ρόσα, Ντάουντα

ΑΡΗΣ: Κουέστα,Σόουζα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ (83′ Μαρτίνεζ),Σάσα, Μπα (64′ Τόνσο), Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα (42′ Ντιγκινί), Ντουρμισάι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected