Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας απόψε στο “Cafe στο 90′”!

Η 21η αγωνιστική της Superleague συνεχίζεται με τέσσερα σημαντικά παιχνίδια και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη «μάχη» του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (19:30) και για το λόγο αυτό το “Cafe στο 90′” θα υποδεχτεί τους φίλους του ποδοσφαίρου, που αναμένεται να κάνουν ένα ακόμη sold out στο ποδοσφαιρικό στέκι του Σταυρού Ημαθίας.

H AEK ψάχνει την τρίτη σερί της νίκη και ένα τρίποντο σε ντέρμπι. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει μόνο τους Τσιγκρίνσκι και Γιώργο Γιακουμάκη, ενώ στην αποστολή έχουν επιστρέψει οι Ολιβέιρα και Λιβάγια.

Ο Ολυμπιακός θέλει ένα σημαντικό «διπλό», ώστε να διατηρήσει την πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται με 50 βαθμούς. Διαθέσιμος για το πιθανότατα τελευταίο του ματς στο Λιμάνι είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος συμπεριλήφθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή. Στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού είναι επίσης οι Φορτούνης και Λάζαρος αλλά όχι και ο Γιασίν Μεριά. Εκτός και ο Γκερέρο.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 15.00 η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στους 26 πόντους και ο πιθανός νικητής αποκτά σαφές πλεονέκτημα έναντι του άλλου για την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα (15:00) στη Νέα Σμύρνη αναμετρούνται Πανιώνιος και ο Ατρόμητος. Ο Ιστορικός δίνει τη δική του μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, εφόσον βρίσκεται στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει κοντά στα play-off.

Στις 17:15 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ψάχνει να διευρύνει τη διαφορά της από τον ουραγό Πανιώνιο. Από την άλλη, το συγκρότημα του Μίχαελ Ένινγκ θέλει το αποτέλεσμα που θα την μονιμοποιήσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Ξάνθη – ΟΦΗ
15:00 Πανιώνιος – Ατρόμητος
17:15 Παναιτωλικός – Άρης
19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected