Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Επαναληπτικοί αγώνες Κυπέλλου στην Ημαθία, ισχύει από φέτος το εκτός έδρας γκολ!

Με τους επαναληπτικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης, συνεχίζεται αύριο Τετάρτη (28/1) το Κύπελλο Ημαθίας.

Μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, το ισχυρό προβάδισμα έχουν οι Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (4-1 στην έδρα του Φίλιππου Μελίκης) και η ΑΕ Τρικάλων (είχε επικρατήσει της Δόξας Κυψέλης) με το ίδιο σκορ, ενώ στα παιχνίδια σε Τρίκαλα και ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, υπάρχουν μεν φαβορί λόγω των ισόπαλων αποτελεσμάτων, ωστόσο η κατάσταση είναι σαφώς πιο ρευστή.

Άλλωστε, από φέτος ισχύει το γεγονός πως το εκτός έδρας γκολ μετρά διπλό από το πρώτο παιχνίδι (όπως σε αντίστοιχες εθνικές διοργανώσεις) κι αυτό περιγράφεται ακριβώς στο Άρθρο 2, παράγραφος β της προκήρυξης.

Αναλυτικά :

“Στην Προημιτελική και την Ημιτελική Φάση της διοργάνωσης οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ. Ημαθίας θα διεξαχθούν με το σύστημα των διπλών, εντός και εκτός έδρας, αγώνων, στους οποίους ΙΣΧΥΕΙ ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος. Οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται κάθε φορά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος μετά το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης θα υπάρξει ημίωρη παράταση και διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.”

Επομένως, για να οδηγηθεί ένα ματς στην ημίωρη παράταση, θα πρέπει το σκορ να είναι ΙΔΙΟ με του πρώτου αγώνα.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών (Τετάρτη 29/1, 14.30)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Νίκη Αγκαθιάς  [0-0]
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  [1-1]
Αγρ.Αστ.Πλατέος – Φίλιππος Μελίκης  [4-1]
Δόξα Κυψέλης – ΑΕ Τρικάλων  [1-4]

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected