Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Σπουδαία φιλικό της U14 της Ακαδημίας Βέροιας με τον Απόλλωνα Πόντου και η παρουσία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Γεμίζει το…σακούλι των ποδοσφαιρικών εμπειριών για τους παίκτες της Ακαδημίας Βέροιας, που την Κυριακή (2/2) θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για ένα σπουδαίο φιλικό.

Η U14 της ομάδας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Απόλλωνα Πόντου, που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανδρικό τμήμα στη Super League 2, παρουσιάζει ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο οργάνωσης στα τμήματα υποδομής.

Τα τμήματα U12 και U10 θα παίξουν κόντρα στην Ακαδημία “Strikers” και στη συνέχεια, θα βρεθούν όλοι μαζί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να δουν από κοντά το ματς της Super League 1 ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Με όμορφο τρόπο ξεκινάνε οι “εκτός έδρας’ δραστηριότητες των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, καθώς την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη όπου το πρωί η Κ14 εκμεταλλευόμενη το προγραμματισμένο ρεπό της θα αγωνιστεί με το αντίστοιχο τμήμα του Απόλλωνα Πόντου και η Κ12 και Κ10 με τους Strikers!

Στη συνέχεια η αποστολή της Ακαδημίας Βέροιας θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση “Άρης – Πανιώνιος”.

Συνεχίζουμε τις όμορφες διοργανώσεις για τους αθλητές μας, συνεχίζουμε την παρουσία μας στα μεγάλα γήπεδα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected