Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΦΑΣ Νάουσα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ Τετάρτης (29/1) στο μουσικό καφενείο «Σείριος» η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΦΑΣ Νάουσα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Ν. Καρανικόλας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γ. Τριανταφύλλου και παραβρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές , οι κ.κ. Αλεξιάδης και Κουρογιωργάκης εκ μέρους του Συλλόγων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Νάουσας και ο κ. Κωνσταντινίδης από την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας.

Τη Βασιλόπιτα έκοψε ο κ. Καρανικόλας, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, είπε : «Εύχομαι η ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι το πρωτάθλημα, γιατί αυτό θα είναι ταυτόχρονα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την ίδια τη Νάουσα και είναι κάτι που το έχει ανάγκη. Στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής είναι η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στο ΔΑΚ Νάουσας, που είναι η ιστορική έδρα του ΦΑΣ και ήδη προχωρούν οι τυπικές διαδικασίες και οι μελέτες ώστε να ξεκινήσουν τα αναγκαία έργα».

Ο πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα, Απόστολος Μπέκας, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο στόχο της ομάδας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τυχερό κομμάτι της Βασιλόπιτας ήταν του Συλλόγου του Βετεράνων, ενώ στα τσουρεκάκια που μοιράστηκαν στην ομάδα, τα τρία τυχερά φλουριά ήταν των ποδοσφαιριστών Κώστα Πίτου, Νίκου Ζάχου και Σταύρου Κωστογλίδη στους οποίους και δόθηκαν συμβολικά δώρα.

Ο ΦΑΣ Νάουσα ευχαριστεί το Μουσικό Καφενείο «ΣΕΙΡΙΟΣ» για τη φιλοξενία της εκδήλωσης