Γενικά

“Χ”αμένοι και οι δύο από το 0-0

Στο πρώτο “τελικό” του ΟΦΗ για τα Play Off, ήταν μεν πολύ επιθετικός αλλά βρήκε απέναντι του τον Κρίστινσον που κράτησε μόνος του την ΑΕΛ στο 0-0.

Το αποτέλεσμα δεν βολεύει και στους Θεσσαλούς καθώς τους “έπιασε” στη βαθμολογία ο ΝΠΣ Βόλος (κέρδισε σήμερα τη Λαμία) ενώ το ίδιο θα πράξει και ο Αστέρας Τρίπολης, αν επικρατήσει αύριο του Παναιτωλικού.

Όπως αναφέρει το Gentikoule, το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΛ να μπαίνει καλύτερα στο 5λεπτο και να κερδίζει συνεχόμενα κόρνερ, φτάνοντας και κοντά στο γκολ, όταν ο Ουάρντα εκτέλεσε φάουλ η μπαλα βρήκε σε αμυντικούς του ΟΦΗ και κατέληξε λιγο άουτ.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων έχασε μοναδικές ευκαιρίες με Βαζ, Φιγκεϊρέντο, Σεμέντο και Νέιρα, ωστόσο έδειξε αρκετά στατική στην κλειστή άμυνα της Λάρισας που έπαιζε για αρκετή ώρα και με τους 11 πίσω από το κέντρο.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου στο πρώτο 45λεπτο έμοιαζαν αγχωμένοι με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη παρακολουθήσαμε το ίδιο… έργο, αφού ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας δημιουργούσε συνθήκες για να απειλήσει την εστία του Κρίστινσον, ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία έλλειπε από αυτό με αποτέλεσμα στο 70′ ο ΟΦΗ να μην έχει καταφέρει να ξεκληδώσει την άμυνα της Λάρισας.

Εκεί ο Γιώργος Σίμος ενεργοποίησε τον Ναμπί, ο οποιος επέστρεψε και με την πρώτη του εκτέλεση φάουλ απείλησε την εστία της Λάρισας, όμως ο Φιγκεϊρέντο από κοντά δεν μπόρεσε να στέιλει στην μπάλα στα δίχτυα.

Ο χρόνος περνούσε ο ΟΦΗ δενν μπορούσε να αλλάξει την εικόνα του σκορ, παρότι έχασε τεράστιες ευκαιρίες με Ναμπί και Φιγκεϊρέντο με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να για την εξάδα.

Συνθέσεις

ΟΦΗ : Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Μπράουν, Μεγιάδο, Νέιρα, Βαζ (70′ Ναμπί), Τσιλιανίδης, Σεμέδο (86′ Φερέιρα / 90′ Μάνος), Φιγκεϊρέδο

ΑΕΛ : Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μούζεκ, Μπέρτος, Σετσέροβιτς, Γκαζάλ, Ουάρντα (88′ Βινίσιους), Μασούρας (24′ Μπούστος), Μιλοσάβλιεβιτς, Παπάζογλου (52′ Νούνιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected