Football League

“Χάρμα ιδέσθαι” το ματς στη Ρόδο, τέσσερα γκολ και τρία πέναλτι!

Παρά το γεγονός πως στα πρώτα 30 λεπτά δεν καταγράφηκε ούτε μία φάση, Ιάλυσος και Ιωνικός αποζημίωσαν στη συνέχεια τους λιγοστούς φιλάθλους στο “Οικονομίδειο”!

Ο Ιωνικός πήρε δύο φορές το προβάδισμα και έπαιξε στα τελευταία 15 περίπου λεπτά με παίκτη περισσότερο, ωστόσο η ομάδα της Ρόδου κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Football League.

Οι “κυανόλευκοι” πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 31ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέλιου Κρητικού, σε ανατροπή του Κουϊρουκίδη από τον Ανδρούτσο.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον ίδιο τρόπο, σε εκτέλεση πέναλτι του Ρεκλείτη, σε ανατροπή του Φουρλάνου στον Μαστραντωνάκη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του Μαστραντωνάκη, που μπλόκαρε ο Κουρεπίνης, ενώ στο 62′ ο Ανδρούτσος αντέδρασε σωστά σε γυριστό σουτ του Στεργίδη.

Στο 68′ ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα, όμως η κεφαλιά του Μάναλη κατέληξε στο δοκάρι του Ανδρούτσου.

Ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση η ομάδα της Νίκαιας, το πέτυχε στο 77′ όταν ο Μακρυδημήτρης ανέτρεψε τον Μουστάκη και ο Στέλιος Κρητικός και πάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου. Στη φάση αυτή μάλιστα ο Ιάλυσος έμεινε με 10 παίκτες.

Οι Ροδίτες όμως δεν πτοήθηκαν και δύο λεπτά αργότερα ο Κονέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ιωάννου και με σουτ νίκησε τον Κουρεπίνη για το 2-2.

Συνθέσεις

Ιάλυσος Ρόδου : Ανδρούτσος, Γιώργου, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Πριόνας, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (71′ Κουγιός), Κούντικ (67′ Τασιούλης), Χειρίτραντας, Κονέ (83′ Πάτας)

Ιωνικός : Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Κρητικός Σ., Κουϊρουκίδης, Ιωάννου, Κρητικός Ν. (87′ Πογοσιάν), Φουρλάνος, Βουκμίροβιτς (46′ Μάναλης), Στεργίδης (75′ Σμυρλής), Μουστάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected