Basket

«Διπλό» στο ντεμπούτο του Καντζούρη ο Ηρακλής

Με νίκη στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» επί του Πανιωνίου (76-60) συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Ηλία Καντζούρη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν την δεύτερη σερί νίκη τους και με συνολικά οκτώ στις πρώτες 18 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Basket League ελπίζουν για πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Τζαμάλ Σουλέρ που σκόραρε 20 πόντους με 6/8 σουτ εντός πεδιάς και ο Άλεξ Ντέϊβις, ο οποίος έκανε νταμπλ νταμπλ με 14 πόντους (με 5/7 σουτ εντός πεδιάς) και 12 ριμπάουντ, ήταν οι κορυφαίοι του Ηρακλή.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, επί του Πανιωνίου με 60-76, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Νίκη διπλής σημασίας για τον “γηραιό” που τον ανεβάζει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία, αλλά ταυτόχρονα αφήνει και δυο νίκες πίσω του τον Πανιώνιο στην μάχη που δίνει για την παραμονή,μιας και οι γηπεδούχοι μένουν στις έξι νίκες και οι φιλοξενούμενοι φτάνουν τις οχτώ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Άλεξ Ντέιβις ο οποίο έκανε “double double” με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ, με συμπαραστάτη τον Τζαμάλ Σούλερ με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Για την ομάδα του Πανιωνίου, ο Σαρμάντο Σάμιουελς ξεχώρισε, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 28-37, 55-50, 60-76.

τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected