Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Super League 2

Συνολικά έξι μεταγραφές για τον Απόλλωνα Πόντου

Για το καλύτερο δυνατό και με στόχο να τελειώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 παλεύει ο Απόλλων Πόντου, η μοίρα του οποία είναι προδιαγεγραμμένη με τον υποβιβασμό του στη Football League.

Παρόλα αυτά, οι Πόντιοι προχώρησαν την Παρασκευή (31/1) στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών για τη συνέχεια, οι οποίοι προστίθενται σε αυτούς που προωθήθηκαν από την U19 του συλλόγου (Αναστασιάδης, Γιαννακόπουλος, Καλλίας, Μουρατίδης, Στόικος, Τουρσίδης, Φράγκος), αλλά και τους νεοαποκτηθέντες Μπαταλαμά, Μαλέσιο, Χατζηκωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει το a-sports, παίκτες του Απόλλωνα Πόντου θα είναι ο Κύπριος Ανδρέας Χατζηαθανασίου (φωτ) ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αριστερός μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Νίκη Αγκαθιάς. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Αναγέννηση Γιαννιτσών και ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο δεύτερος που αποκτήθηκε ήταν ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ Σωκράτης Αηδονίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στη Δόξα Κάτω Καμήλας (ομάδα των Σερρών), ενώ είχε αγωνιστεί παλιότερα σε Μέγα Αλέξανδρο Κιλκίς, αλλά και στην Κ-20 του ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο τρίτος είναι ο Φάνης Τσιάτας, επίσης 20 χρονών, ο οποίος αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό, ενώ παλαιότερα διετέλεσε μέλος των Απόλλωνα Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλή Λάρισας, Σμόλικα Φαλάνης και Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected