Κατηγορίες
Αθλήματα

Νέο career high για τον Περβολαράκη!

Ο Μιχάλης Περβολαράκης έκανε ένα τεράστιο άλμα στην παγκόσμια κατάταξη μετά την συμμετοχή του στην 8άδα του Challenger στο Burnie και από σήμερα θα βρεθεί στο Νο.427 του κόσμου, πετυχαίνοντας νέο career high.

Σπουδαία εβδομάδα ήταν η περασμένη για τον Μιχάλη Περβολαράκη στο Αυστραλιανό Burnie International της κατηγορίας Challenger 80, εκεί όπου έφτασε στην τελική 8άδα, χάνοντας από τον Yannick Hanfmann Νο.167 (από αυτή την εβδομάδα Νο.147).

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Περβολαράκης κέρδισε 9 βαθμούς στην κατάταξη και έκανε ένα τεράστιο άλμα 39 συνολικά θέσεων, σκαρφαλώνοντας στο Νο.427 του κόσμου για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Η συνολική βαθμολογία του στην ATP διαμορφώθηκε με τον 23χρονο να φτάνει τους 75 πόντους.

Ο Έλληνας τενίστας βελτίωσε το ρεκόρ του στην παγκόσμια κατάταξη κατά 6 θέσεις σε σχέση με την τελευταία φορά.

Ο Περβολαράκης αγωνίστηκε για 1η φορά σε προημιτελική φάση Challenger διοργάνωσης, ενώ στον δρόμο του μέχρι την τελική 8άδα αντιμετώπισε πολύ δυνατούς παίκτες.

Στην πρεμιέρα του επικράτησε του Γερμανού Tobias Simon (Νο.253) με 6-3, 6-4, στον 2ο γύρο μετά από σκληρή μάχη ξεπέρασε το εμπόδιο του Liam Broady (Νο.237), με 6-0, 3-6, 7-6 (1).

Η μεγαλύτερη νίκη στη διοργάνωση για τον Μιχάλη ήρθε στην 16άδα εκεί όπου πέτυχε σπουδαία νίκη σε βάρος του Γερμανού Yannick Maden (Νο.125), με το εμφατικό 6-1, 6-0.

Η εξαιρετική πορεία για τον αθλητή μας ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά, όταν ηττήθηκε από τον δυνατό Yannick Hanfmann (Νο.167) με, 6-4, 6-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected