Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣ Ζακύνθου : “Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων έως ότου διενεργηθεί έλεγχος όλων των δελτίων των ποδοσφαιριστών”

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η ΕΠΣ Ζακύνθου, αναφορικά με το σάλο που προέκυψε από την υπόθεση πιθανής πλαστογραφίας για δελτία ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τσιλιβή, που αγωνίζεται στη Γ Εθνική.

Σύμφωνα με αυτή, αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης ώστε να πραγματοποιηθεί έλεγχος όλων των δελτίων όλων των σωματείων.

Η ανακοίνωση :

“Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ζακύνθου, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα τελευταία γεγονότα με τα δελτία που αφορούν την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.

Τις ενδείξεις που υπάρχουν για περισσότερες παρατυπίες από τον υπάλληλο της Ένωσης που έχει αναλάβει εγγράφως την ευθύνη των πράξεων του στην υπόθεση του ΑΟ Τσιλιβή και έχοντας,  μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων όλων των ομάδων της Ένωσης αποφάσισε τα κάτωθι: Θα ζητήσει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την άμεση καταγραφή όλων των δελτίων των ομάδων που ανήκουν στην Ένωση, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 3/2/2020 έτσι ώστε να ύπαρξη πλήρης διαφάνεια και σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.

Ως εκ΄ τούτου, έχοντας πλήρη επίγνωση της ήδη βεβαρημένης κατάστασης,  το διοικητικό συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση του αναστέλλει μέχρι νεωτέρας την διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου της Ένωσης και κλείνει τα γραφεία της μέχρι να ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος και να επανέλθει η απαιτούμενη νομιμότητα και φυσικά η ηρεμία στους κόλπους του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣ Ζακύνθου ζητά την πλήρη κατανόηση από όλες τις ομάδες, ευελπιστώντας ότι σε λίγες ημέρες θα επέλθει η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected