Basket

Υποστηρικτής των Ακαδημιών των Αετών Βέροιας η εταιρία “Κανδύλας”

Άμεσα άρχισε να βρίσκει υποστηρικτές το νέο project της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας και μάλιστα η αρχή γίνεται με μια μεγάλη εταιρία στην περιοχή!

Η εταιρεία “Σ. ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΑΕ”, μία επιχείρηση με μακρά παράδοση στο χώρο της παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, είναι από σήμερα μέλος των συνεργατών του συλλόγου, βοηθώντας σημαντικά τα τμήματα υποδομής.

Ειδικεύεται στην παραγωγή ταχινιού, χαλβάδων και λουκουμιών σε τοπικό επίπεδο, ενώ από το 1981 διευρύνθηκε η γκάμα των προϊόντων με την προσθήκη σιροπιαστών γλυκών αλλά και άλλων κατηγόριων προϊόντων.

Η επιχείρηση αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των καιρών, υλοποίησε πρόσφατα επενδυτικό σχέδιο με την κατασκευή νέας παραγωγικής μονάδας με στεγασμένους χώρους 5500 m2, όπου εκτός από τα ήδη παραγόμενα προϊόντα προστέθηκαν και άλλες κατηγορίες τροφίμων όπως είναι οι μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού κ.α.

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών, ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της εταιρίας και εύχονται και σε όλους τους εργαζόμενους υγεία και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες στο μέλλον!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected