Κατηγορίες
Αθλήματα

Νέα σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τη Σακελλαρίδη!

Ακόμα μια πολύ καλή νίκη πέτυχε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που απέκλεισε από τον 1ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας της Αττάλειας την Ma YeXin, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.470 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις της στην Αττάλεια της Τουρκίας, η Σαπφώ Σακελλαρίδη ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα της στο Club Mega Saray κερδίζοντας την Ma YeXin με 7-5, 5-7, 6-3, για τον 1ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.926 στην παγκόσμια κατάταξη, μονομάχησε για 3 ώρες σχεδόν με την YeXin, μέχρι να φτάσει στη νίκη αυτή. Τα δυο πρώτα σετ ήταν πολύ κλειστά, με την Σαπφώ να κάνει δυνατότερο τελείωμα στο πρώτο και την 20χρονη Κινέζα στο δεύτερο.

Στο αποφασιστικό σετ, η 16χρονη Σακελλαρίδη προηγήθηκε με 2-0 και φρόντισε να μείνει μπροστά έως και το τέλος. Η YeXin μείωσε σε 3-2 και η Σαπφώ έκανε κι άλλο break, για να “ξεφύγε” ξανά με 5-2 και να κλείσει το παιχνίδι στο 9ο game, έπειτα από 2 ώρες και 53 λεπτά.

Η Σακελλαρίδη θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί αύριο και θα επιστρέψει στο court την Πέμπτη, για να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Γερμανίδας Nastasja Mariana Schunk με την Τουρκάλα Cemre Anil.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected