Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Πρόσκληση διεξαγωγής πρωταθλήματος U12

Τη διαδικασία των συμμετοχών για το Πρωτάθλημα U12 ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

“Σχετικά με τη διεξαγωγή Πρωταθλήματος Υποδομών για την Ηλικιακή Κατηγορία Κ-12, από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ανακοινώνονται τα εξής:

1. Καλούνται οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Ένωσης, το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020.
2. Η κλήρωση του εν λόγω πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 και ώρα 6 μ.μ. στα Γραφεία της Ένωσης στη Βέροια.
3. Το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα καθοριστεί, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής, και θα είναι ανάλογο με τον τελικό αριθμό των σωματείων που θα συμμετάσχουν σε αυτό, θα κοινοποιηθεί δε στις ομάδες πριν την προαναφερθείσα κλήρωση.
4. Οι αγώνες του εν λόγω πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν με το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020.
5. Τα συμμετέχοντα σωματεία δεν θα καταβάλλουν κανένα χρηματικό παράβολο με τη Δήλωση Συμμετοχής τους.
6. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων.
7. Τα έξοδα διαιτησίας και γιατρού θα τα αναλάβει εξ ολοκλήρου η Ε.Π.Σ. Ημαθίας.
8. Οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στους αγώνες θα είναι γεννημένοι τα έτη 2008 και 2009 και θα αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο που αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-12.
Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται με: α) Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας Ε.Π.Ο. και β) Κάρτα Υγείας Αθλητή.
9. Οι υπόλοιποι κανόνες διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Κ-12 ορίζονται από τον Κανονισμό Διεξαγωγής Αγώνων Αναπτυξιακών Ηλικιών της Ε.Π.Ο. για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και είναι οι ίδιοι που ισχύουν στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-12.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected