Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Μαλούτας στην Τούμπα, Καραντώνης στο ΟΑΚΑ, Βασιλόπουλος στο ματς του Άρη! Όλοι οι ορισμοί της 23ης αγωνιστικής στη SL1

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές των αγώνων της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Δημήτρης Καραντώνης της ΕΠΣ Ημαθίας είναι ο τέταρτος διαιτητής στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (9/2, 19.30), με διαιτητική τριπλέτα τους Fran Jovic, Ivica Modric και Hrvoje Radic από την Κροατία. Στο VAR θα βρίσκονται οι Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και Πέτρος Πάτρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία είναι ο τέταρτος διαιτητής στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦH (9/2, 18.00), με διαιτητική τριπλέτα τους Φώτη Φωτιάδη (Καστοριάς), Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατ.Αττικής) και Γιώργο Χατζηνάκο (Δράμας). Στο VAR θα βρίσκονται οι Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας) και Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών).

Στην Τρίπολη και στο ματς του Αστέρα με τον Άρη (9/2, 15.00) δεύτερος βοηθός ορίστηκε ο Ημαθιώτης ρέφερι της ΕΠΣ Έβρου, Σπύρος Βασιλόπουλος, με διαιτητή τον Αλέξανδρο Τσαμούρη (Πειραιά) και Κώστα Κωνστάντιο από την Εύβοια.

Μία μέρα πριν (8/2, 19.30) στον αγώνα του Πανιωνίου με τη Ξάνθη, η ΚΕΔ επέλεξε στο VAR τον Ημαθιώτη διαιτητή της ΕΠΣ Πιερίας, Γιώργο Βρέσκα, με διαιτητές τους Διαμαντόπουλο, Τριανταφύλλου και Ψαρρή.

δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected