Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Το 1.57 του Άρη και τα γκολ στο Βέλγιο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Η τελευταία μέρα μιας συναρπαστικής και συνάμα ενδιαφέρουσας αγωνιστικής εβδομάδας φτάνει στο τέλος της.

Μίας αγωνιστικής με κύπελλα, με εμβόλιμες αγωνιστικές που όμως δεν είχαμε πολλές εκπλήξεις και ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα τις δούμε σήμερα ή στο τριήμερο που έχουμε ενόψει. Σήμερα έχουμε ένα σχετικά μικρό κουπόνι, όχι περιορισμένο, αλλά με συγκεκριμένες επιλογές. Έχουμε κύπελλο Ελλάδας, Τουρκίας και Ισπανίας, έχουμε πρωτάθλημα σε Αραβία και Αίγυπτο, που δε θα στοχεύσουμε κι έχουμε συγκεκριμένα ματς με ενδιαφέρον και ευκαιρίες για ποντάρισμα. Θα ασχοληθούμε με τα κύπελλα λοιπόν, με αυτήν την απρόβλεπτη διοργάνωση ανά τον κόσμο καθώς ίσως υπάρχουν ευκαιρίες για ταμείο. Ελλάδα, και Βέλγιο στις επιλογές μας με σημείο και γκολ. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις.

Άρης-Ατρόμητος (19:00):

Ξεκινάμε με το κύπελλο Ελλάδας και τον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης των προημιτελικών ανάμεσα στον Άρη και στον Ατρόμητο. Ο Άρης δεν έκρυψε ότι ενδιαφέρεται για το κύπελλο, θέλει μια διάκριση μετά από χρόνια και παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε αρκετά στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Ξάνθη με 2 νίκες. Στο δρόμο του ο Ατρόμητος, που δεν πατά καλά, δεινοπάθησε για να καταφέρει να προκριθεί επί του Βόλου, αλλά τελικά προκρίθηκε οριακά. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, που έβαλε τις βάσεις πέρσι και φέτος αποδίδει, αλλά όχι τόσο καλά. Το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον καλό εαυτό του και βαδίζει σε σωστά μονοπάτια. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην επίθεσή της καθώς είναι αδύναμος αμυντικά. Δέχεται γκολ σχετικά εύκολα, σκοράρει εντός έδρας με μεγάλη άνεση και έχει εξαιρετικά δυνατή έδρα, με μία ισοπαλία και δύο ήττες φέτος. Έχει μάλιστα εξαιρετική παράδοση με τον Ατρόμητο εντός έδρας. Ο Ατρόμητος είναι σε κακή κατάσταση αφού στους 5 τελευταίους αγώνες του έχει 4 ήττες και μία ισοπαλία εντός με τον Βόλο. Έχει τρομερό πρόβλημα στο γκολ, ενώ δέχεται εύκολα γκολ από τις αντίπαλες ομάδες. Θέλει να προχωρήσει αλλά έχει δύσκολο έργο. Ο Άρης θέλει να κλείσει με νίκη τον πρώτο λογαριασμό του και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Πάμε με τον άσο. 1 στο 1.57 (Stoiximan).

Κόρτραϊκ-Αντβέρπ (21:45):

Ολοκληρώνουμε με τους Βέλγους, μένουμε στο θεσμό του κυπέλλου και πάμε στο ματς της Κόρτραϊκ με την Αντβέρπ. Κλασικές ομάδες κυπέλλου, που θέλουν την πρόκριση, θέλουν μια διάκριση και αυτό φάνηκε από τον πρώτο αγώνα. 1-1 το σκορ και θέλουν αμφότερες γκολ προκειμένου να πιέσουν για την πρόκριση. Διακυβεύεται η πρόκριση στον μεγάλο τελικό, έναν τελικό που ήδη έχει έναν φιναλίστ και αυτή είναι η Μπριζ. Μάλιστα, η Μπριζ πέρασε με μία ισοπαλία και μία νίκη το εμπόδιο της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Δύσκολος για τις δύο ομάδες ο επαναληπτικός με την Αντβέρπ να έχει σε 5 ματς μία ήττα από την Μπριζ και την γηπεδούχο να αγαπά τις ισοπαλίες με γκολ. Γκολ βρίσκουν και οι δύο ομάδες και μάλιστα πανεύκολα, δέχονται το ίδιο εύκολα και κρίνοντας από την παράδοση σημειώνονται πολλά γκολ και στα μεταξύ τους παιχνίδια. Μεγάλο το δέλεαρ και δε θα το αφήσουν έτσι. Μεγάλο το κίνητρο και καλή η τιμή του σημείου μας. GG στο 1.67 (Stoiximan).

Για περισσότερα καθημερινά προγνωστικά, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το site του Sportbet.gr. Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected