Κατηγορίες
Super League 1

“Απόδραση” από το Περιστέρι για τον Ολυμπιακό με γκολ του Χασάν στο 91′!

“Λύτρωση” στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό, που παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε για 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο, έπαιξε παθιασμένα και πήρε το τρίποντο με δράστη τον νεοαποκτηθέντα (αλλά “παλιό”) Χασάν!

Με ένα σπουδαίο «τρίποντο» απέδρασε ο Ολυμπιακός από το Περιστέρι στο φινάλε, επικρατώντας 1-0 του Ατρόμητου. Ο Χασάν ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αγωνίζονταν από το 73’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ελαμπντελαουί.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλύτερη και έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ ο Ατρόμητος δεν βρέθηκε πολλές φορές σε θέση βολής στα καρέ του Σα.

το φιλμ του αγώνα και βίντεο στο onsports.gr

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Νάτσος, Στρούγγης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον (90’ Ραμπέλο), Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πο (41’ Νταβιώτης), Ενσικουλού (70’ Μπαενά), Βέλλιος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας (59’ Χασάν), Σουντανί (18’ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (77’ Γκασπάρ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected