BET

Στοίχημα : Ρίσκο με 3.25 στο Ισραήλ και το ειδικό στην Γερμανία

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ακόμα ένα σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε και έχουμε να πούμε πολλά για τα όσα συνέβησαν.

Είδαμε φαβορί να μην κερδίζουν, είδαμε ομάδες που είναι υποτιμημένες να κάνουν εκπλήξεις, είδαμε γκολ, είδαμε την κούραση να παίζει ρόλο στις αναμετρήσεις μεγάλων ομάδων και ενόψει της Ευρώπης που έρχεται το πράγμα θα δυσκολέψει πολύ. Η Μπάγερν, η Γιουβέντους, η Νάπολι, η Φενέρμπαχτσε είναι κάποιες από τις ομάδες που δεν τα κατάφεραν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, χρειάζεται σύνεση και μετρημένες επιλογές.

Σήμερα έχουμε ένα κάκιστο κουπόνι, πολύ λίγες επιλογές και μετρημένες. Θα επιλέξουμε συγκεκριμένα παιχνίδια, με κύριο χαρακτηριστικό το χαμηλότατο ποντάρισμα. Πάμε να δούμε προτάσεις και αναλύσεις.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ-Μακάμπι Χάιφα (20:15):

Ξεκινάμε από το μεγάλο παιχνίδι, το ντέρμπι του Ισραήλ που ολοκληρώνει την 23η αγωνιστική ανάμεσα σε Μπεϊτάρ και Μακάμπι Χάιφα. Παίζουν η 2η με την 3η και το δέλεαρ για την έξοδο στην Ευρώπη είναι τεράστιο. 9 βαθμούς διαφορά έχουν οι δυο τους και θέλουν τη νίκη για ένα και μόνο λόγο. Για την 2η θέση. Η Μακάμπι προέρχεται από νίκη εντός έδρας με 5-0 επί της Χάποελ Τελ Αβίβ ενώ νωρίτερα είχε χάσει από την Χάποελ Κφαρ Σαμπά, μια ομάδα που “καθάρισε”’ και την Μπεϊτάρ. Δεν έχουν πολλές ισοπαλίες μεταξύ τους, ούτε στα τελευταία παιχνίδια τους με διαφορετικούς αντιπάλους. Δυο ομάδες που βρίσκουν γκολ, δε δέχονται πάντα και κοιτούν να ελέγξουν τον ρυθμό. Η Μπεϊτάρ, αν δεν κερδίσει θα πρέπει να διαφυλάξει να μην χάσει, αφού καιροφυλαχτεί η Μπερ Σεβά για τη 3η θέση ενώ η Μπεϊτάρ θέλει να διασφαλίσει τη 2η θέση και να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μακάμπι στους 3 βαθμούς. Πάμε όμως με την ισοπαλία, καθώς δεν βλέπω να ξεφεύγει το ματς. Χ στο 3.25 (Stoiximan).

Χόλσταϊν Κίελ-Σεν Πάουλι (21:30):

Συνεχίζουμε με το γερμανικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι του Κιέλου με την Σεν Πάουλι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Zweite Liga. Το Κίελο δεν δείχνει το παλιό καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και δυστυχώς δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό πλέον. Οι ομάδες που μπορούν να ανέβουν είναι 2 και οι διεκδικήτριες 3. Είναι στη μέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, απέχει μόλις 5 από τον υποβιβασμό ενώ η Σεν Πάουλι είναι μόλις έναν πάνω από τα μπαράζ παραμονής και 2 από τον υποβιβασμό. Πρόκειται για ένα κρίσιμο ματς, που αν υπάρξει ομάδα που θα το κερδίσει παίρνει τεράστια βαθμολογική ανάσα. Έχουμε δύο ομάδες με το ίδιο κίνητρο, την ίδια θέληση, σκοράρουν και το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Κιέλου είναι η έδρα του. Σκοράρει, μπορεί να απαντήσει η Πάουλι αλλά θα πάμε στα γκολ της γηπεδούχου γιατί πάντα παίζει κι ένα σκορ της τάξεως 2-2. Το Κίελο είναι μια ομάδα που έχει καλή παράδοση με την Πάουλι, είναι καλή ομάδα και έχει επιθετικά όπλα. Είναι δυνατό εντός και με ομάδες κάτω της δεκάδας αντεπεξέρχεται. Η Πάουλι έχει εμπειρία, ξέρει την κατηγορία και μπορεί να είναι απειλητική. Είναι κακή όμως εκτός έδρας και πιθανόν θα της στοιχίσει. Πάμε με την έδρα, την καλύτερη ομάδα και την πιο επιθετική. Over 1.5 γκολ για το Κίελο στο 1.78 (Stoiximan).

Αυτές ήταν οι προτάσεις στο πάμε στοίχημα σήμερα, μπορείτε να βρείτε περισσότερα προγνωστικά στην ιστοσελίδα του Sportbet.gr. Καλή τύχη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected