Αθλήματα

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας (photos)

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε o “Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας”, στον χώρο του φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

Το δελτίο τύπου :

“Μέσα σε γιορτινό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου Αθλητισμού “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας”

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Καφέ Foyer στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία Μελών, Αθλητών με Αναπηρίες, Προπονητών, Εθελοντών και Φίλων του σωματείου. Πριν την κοπή πίτας, παρουσιάστηκε ένα σύντομο βίντεο με φωτογραφίες από τις δράσεις, τις επιτυχίες και τις εκδηλώσεις του “Εν Σώματι Υγιεί” το 2019. Το βίντεο παρουσίασε ο Ιδρυτής του σωματείου Αλέξανδρος Καραϊωσήφ. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Δημήτριος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας κ.κ. Παντελεήμονος, ενώ παρών έδωσε, η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας που προλόγισε την εκδήλωση κ. Συρμούλα Τζήμα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ως εκπρόσωπου του Δημάρχου Βέροιας κ. Βοργιαζίδη. Το τυχερό φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Προέδρου του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας Γιώργου Σαλιάγκα”.

Πριν από την Κοπή της Πίτας προηγήθηκε η 5η Ετήσια Τακτική Απολογιστική Συνέλευση 2019, αφού υπήρχε η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου.

Εμείς από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους.”

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected