Γενικά

Στα 2,15 μ. ο Μπανιώτης στη Μπάνσκα Μπίστριτσα

Στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα αγωνίστηκε σήμερα ο Κώστας Μπανιώτης.

Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου δεν κατάφερε να ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε, αφού έμεινε στα 2,15 μ., ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα.

Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης του 2019 στη Γλασκώβη, ο οποίος στη συνέχεια δοκίμασε στα 2,20 μ., χωρίς επιτυχία, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του το Σάββατο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Ο Μπανιώτης έχει ξεπεράσει φέτος τα 2,27 μ. κι έχει δείξει πως είναι σε θέση να δώσει το παρών σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις.

Τις εκτός συνόρων εμφανίσεις της συνέχισε σήμερα και η Ελισάβετ Πεσιρίδου που ωστόσο δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Μέτρια μέρα για την Πεσιρίδου

Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Λοτζ πέτυχε 8.33 στον προκριματικό των 60 μ. εμπ. και συνέχισε στον τελικό, εκεί όμως στάθηκε άτυχη, αφού η αθλήτρια στον διπλανό διάδρομο, χτύπησε στο εμπόδιο και βρέθηκε στο διάδρομο της.

Η Πεσιρίδου προσπάθησε να την αποφύγει κι απλά τερμάτισε την κούρσα της, ενώ η αθλήτρια από τις ΗΠΑ τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Η Ελληνίδα θα συνεχίσει τους αγώνες της στην Τουρκία, αρχικά με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Σαββάτου (15/2) κι έπειτα με τον μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης, που θα γίνει την Κυριακή (16/2) στο ίδιο στάδιο, κι έτσι ακύρωσε τη συμμετοχή της στο μίτινγκ της πόλης Ομπόν, που ήταν προγραμματισμένη για τις 17/2.

Νικήτρια στα 60 μ. εμπ. ήταν η Κλαούντια Σίκιαρζ (Πολωνία) με 8,04 μ., δεύτερη η συμπατριώτισσα της Πία Σκριζοβσκά με 8.05 και τρίτη η Ιβόν Μπρίτον (ΗΠΑ) με 8.06. Η Πεσιρίδου τερμάτισε στην έβδομη θέση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected