Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το Άρης – ΑΕΚ και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Το Άρης – ΑΕΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας για την 24η αγωνιστική της Super League 1. Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός, Ξάνθη-Λαμία και Βόλος – Αστέρας Τρίπολης τα υπόλοιπα ματς.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η σημερινή μέρα στο “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας) είναι γεμάτη ποδόσφαιρο!

Στο πρώτο ματς της ημέρας (15:00) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, με τους «πράσινους» να προέρχονται από τρεις σερί ήττες, δύο από τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο και μία από την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους λόγω καρτών Γιόχανσον, Σένκεφελντ, αλλά και τον Ινσούα.

Από την άλλη, το σύνολο του Μάκη Χάβου, αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα απέναντι στο «τριφύλλι». Αριγίμπι, Λιάβας, Λουσέρο, Κνετ, Γιαννιώτης, Παρράς, Μαρσιάλ, Τζανακάκης είναι τραυματίες και ο τιμωρημένος Ντίας θα απουσιάσει επίσης.

Η Ξάνθη υποδέχεται (17:15) στα Πηγάδια την Λαμία και από τη στιγμή, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν θα έχει στη διάθεσή της του τιμωρημένους Ρόμανιτς και Βάντερσον, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο τραυματίας Πλιάτσικας.

Την ίδια ώρα στο Βόλο, ο ΝΠΣ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Μάντζης και Ζοάο θα λείψουν από τους γηπεδούχους ενώ Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας και Ριέρα δεν θα αγωνιστούν από πλευράς φιλοξενούμενων.

Στις 19:30 πέφτει η αυλαία της ημέρας με την πολύ σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ στο «Κλ.Βικελίδης». Εκτός πλάνων του Μίχαελ Ένινγκ τέθηκε ο Μπα, ενώ ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Λόπες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
17:15 Ξάνθη – Λαμία
17:15 Βόλος – Αστέρας Τρίπολης
19:30 Άρης – ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected