Κατηγορίες
Football League

Επέστρεψε στις νίκες η Νίκη Βόλου και τρίτη θέση!

Την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα πέτυχε η Νίκη Βόλου κερδίζοντας τον Διαγόρα με σκορ 2-1, στη Νεάπολη, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Με τον Αποστόλη Τσιώλη να πετάει φωτιές και τον Λούκας Γκαρσία να δίνει άλλη ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Βολιώτες επιβλήθηκαν δίκαια της ροδίτικης ομάδας και θα μπορούσαν να δώσουν μεγάλες διαστάσεις στο σκορ αν στο 60’ ο Αργεντινός ευστοχούσε από θέση τετ α τετ κι έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσιώλη στο 6’ και διπλασίασαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία στο 42’. Οι Ροδίτες μείωσαν στο 62′ με τον Μπουρλάκη και μετέτρεψαν σε θρίλερ τα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα.

Η Νίκη Βόλου μετά τη σημερινή της επιτυχία κλείνει την παρένθεση των αρνητικών αποτελεσμάτων (ισοπαλία με Αιγάλεω και ήττα από τον Ιωνικό) και πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Μ’ έναν Τσιώλη που πετούσε φωτιές και αποτελούσε μόνιμη απειλή για την εστία των φιλοξενούμενων, η Νίκη προηγήθηκε 2-0, σημειώνοντας ένα τέρμα στην αρχή κι ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αποστόλης Τσιώλης άνοιξε το σκορ στο 6’ με όμορφο σουτ από μέσα αριστερά και κέρδισε το πέναλτι στο 41’ που μετέτρεψε σε γκολ ο Λούκας Γκαρσία, ένα λεπτό αργότερα. Ο Διαγόρας είχε μία καλή στιγμή στο ματς έχοντας δοκάρι στο 23’, σε σουτ του Κασνέτσι.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ντομίνγκεθ, Τσιώλης (81’ Βοσνιάδης), Κάρδαρης, Γκαρσία, Ιορδανίδης(72’ Κ. Κυριακίδης), Μπαταγίνι

Διαγόρας Ρόδου: Τσέλιος, Χουζούρης (44’ Ευαγγελιδάκης), Μανωλάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτσι, Αυγενικού (77’ Αθανασίου), Γεωργίου, Μπουρλάκης, Πινιώτης (86’ Γούλας), Πατσαρούχας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected