Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επιβλητική η Άρσεναλ πριν τον Ολυμπιακό! (vid)

Η Άρσεναλ επικράτησε 4-0 της Νιούκαστλ στο Emirates και ανέβηκε στην 10η θέση της Premier League, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πριν τον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης». Σκόρερ οι Ομπαμεγιάνγκ, Πεπέ, Οζίλ και Λακαζέτ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (20/2, 22:00), Άρσεναλ, επικράτησε εύκολα της Νιούκαστλ με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει από κοντά την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη φέτος και πρώτη στο πρωτάθλημα από την Πρωτοχρονιά για τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι τότε είχαν επικρατήσει 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έκτοτε ακολούθησαν τέσσερις ισοπαλίες (Κρίσταλ Πάλας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μπέρνλι).

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα κατέβουν λοιπόν στο «Γ. Καραϊσκάκης οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα, για να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους».

Στο πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ μπορεί να είχε τις ευκαιρίες της και να ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0. Ωστόσο, το β’ μέρος ήταν μονόλογος της αντιπάλου του Ολυμπιακού!

Συνθέσεις

Άρσεναλ : Λένο, Λουίζ, Μουστάφι, Μπεγερίν, Τζάκα, Οζίλ (90+1′ Γουίλοκ), Θεμπάγιος (82′ Τορέιρα), Σακά, Ομπαμεγιάνγκ, Πεπέ, Ενκετιά (85’ Λακαζέτ)

Νιουκάστλ : Ντουμπράβκα, Ρόουζ, Φερνάντες (74’ Χέιντεν), Λάσελς, Μπενταλέμπ, Κλαρκ (83′ Σερ), Λατσάρο (74’ Ρίτσι), Αλμιρόν, Σεν Μαξιμέν, Σ.Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected