Κατηγορίες
Super League 1

Με τρομερό Βαγιαννίδη, 3-1 ο Παναθηναϊκός! (photos)

Με τον νεαρό Βαγιαννίδη να έχει γκολ κι ασίστ σε ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στη SuperLeague, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 3-1 τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική.

Ο νέος… είναι ωραίος, όπως λέει και… η παροιμία. Ο νεαρός Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν αυτός που για 61’ αγώνα έκλεψε την παράσταση στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Ο νεαρός μπακ-χαφ του «τριφυλλιού» έπαιξε για πρώτη φορά στη Super League, από το ξεκίνημα του αγώνα μάλιστα, και ήταν εντυπωσιακός αφού είχε το γκολ που άνοιξε το σκορ, με ωραία κίνηση και προβολή, αλλά και την ασίστ για το 2-0 των «πράσινων» από τον Ζαχίντ.

Συνολικά, παρά τις αρκετές αλλαγές, η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά καλή με την ομάδα του Δώνη να βγάζει αντίδραση στις τρεις συνεχόμενες ήττες που έκανε για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έτσι, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, με τον Μακέντα επίσης να βρίσκει δίχτυα, ενώ ο Έλληνας τεχνικός μπόρεσε να δώσει χρόνο και σε άλλους παίκτες. Οι Αποστολάκης και Κολοβέτσιος ήταν στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Χατζηθεοδωρίδης, με τον δεύτερο όμως να είναι άτυχος και να φεύγει με τραυματισμό στο 6’ του αγώνα για να μπει στη θέση του ο Νούνες. Χρόνο πήρε για άλλη μια φορά ο Αγιούμπ, αλλά και ο Νάγκι.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή έφτασε στους 40 βαθμούς και είναι σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε προτελευταίος με μόλις 14 βαθμούς και εξακολουθεί να είναι σε… περιπέτειες.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο onsports.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος (6’ λ.τ. Νούνες), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Κουρμπέλης (71’ Νάγκι), Βαγιαννίδης (61’ Αγιούμπ), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τσιγγάρας, Σιέστεντ, Μαλής, Κέβιν, Ντάλσιο, Ταχάρ, Ρόσα (72’ Φυτόπουλος), Άλβαρες (59’ Μιμίτο), Μουνιέ (58’ Ντουάρτε), Ντάουντα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected