Κατηγορίες
Super League 1

Πέρασε από τον Βόλο με Ντέλετιτς ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε έξυπνα στον Βόλο, κινδύνεψε ελάχισστα στον αγώνα και ο Ντέλετιτς μίλησε όταν έπρεπε! Τρίποντο χρυσάφι και 6άδα για πρώτη φορά φέτος!

Η ομάδα της Αρκαδίας ήθελε τη νίκη όσο τίποτα. Και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να έχουν περισσότερα τρεξίματα, έβρισκαν πιο εύκολα διαδρόμους και στο 17′ ο Ρετζίς έπιασε ένα καλό σουτ, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο.

Στο 21′ ήταν η σειρά του Μαρκ Φερνάντεθ να απειλήσει, αλλά και πάλι η προσπάθειά του δεν είχε στόχο. Η καλύτερη στιγμή για τους κιτρινομπλέ ήρθε στο 36′ με τον Μπαράλες να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η πίεση ήταν ανυπόφορη για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, αλλά πέρα από αυτές τις καλές στιγμές και την πίεση δεν είχε και το πολυπόθητο γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή.

Στο 68′ ο Γκαραβέλης μπλόκαρε την προσπάθεια του Ντέλετιτς και το ίδιο έγινε και στο 73′ με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο 77′ ο Σέρβος εκτέλεσε απευθείας με τον αντίπαλο πορτιέρε να μπλοκάρει.

Ο Ντέλετιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο δεύτερο μέρος και τελικά αυτός που έκρινε την αναμέτρηση! Ο Σέρβος πήρε την μπάλα από τον Χαουρέγκι, που του την “έσπασε” υπέροχα και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος : Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Λύρατζης (80′ Κάσες), Τσαούσης, Κανταμουρό (46′ Τόρες), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64′ Ντεντάκης)

Αστέρας Τρίπολης : Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μαρκ Φερνάντεθ (80′ Χαουρέγκι), Ντέλετιτς (90′ Τασουλής), Κρέσπι (57′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες

*με στοιχεία από το arcadiasports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected