Κατηγορίες
Football League - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Έρχεται το 3ο Διεθνές SportX Camp στη Θεσσαλονίκη

Μετά την απόλυτη επιτυχία των δύο προηγούμενων SportX Camp 2018 και 2019, όπου εκπρόσωποι ισχυρών ευρωπαϊκών συλλόγων έδωσαν τη μοναδική ευκαιρία σε ταλαντούχους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν συμβόλαιο σε ομάδα της Ευρώπης, έρχεται τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη το 3o SportXCamp!

Πρόκειται για ένα τριήμερο scouting camp υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία management SPORT EXPERTE, με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων και ικανών νεαρών ποδοσφαιριστών γεννημένων τα έτη 2003 ως και 2006 που επιθυμούν να αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού.

Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).

Στο αθλητικό Κέντρο LOLAS στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, η SPORT EXPERTE σε συνεργασία με περισσότερους από 20 διεθνείς scouter και τεχνικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων θα επιλέξουν τους καλύτερους!

Το τριήμερο 13-15 Απριλίου 2020, η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα χτυπά στη Θεσσαλονίκη!

Πρωτοποριακός σχεδιασμός!

Οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν στο 3ο SportX Camp μέσω υπόδειξης των προπονητών τους ή των ανθρώπων της Sport Experte, θα χωριστούν σε 8 ενδεκάδες σύμφωνα με την ηλικία και τη θέση τους.

Η κάθε ομάδα θα έχει τον δικό της προπονητή, επιλεγμένο από την Sport Experte, που θα καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των αγώνων στο SportX Camp. Επίσης, θα παραβρίσκεται τριπλέτα διαιτητών, μασέρ, φυσιοθεραπευτές, ιατροί και ό,τι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός διεθνούς αγώνα ποδοσφαίρου.

Μετά την ολοκλήρωση των τριών αγώνων, οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν και θα επιλεγούν, θα μεταβούν για νέα δοκιμαστικά μίας εβδομάδας στην έδρα του ευρωπαϊκού συλλόγου, με στόχο να διεκδικήσουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όσοι παίκτες δεν επιλεγούν, το γραφείο της SPORT EXPERTE θα αναλάβει να τους φέρει σε επαφή και με άλλες ομάδες.

Ο σκοπός και η φιλοσοφία της SPORT EXPERTE :

· Συνεργασία με παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι να ανταποκρίνονται με αξιώσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

· Επιλογή παικτών οι οποίοι διαθέτουν ηγετικές τάσεις, θέληση, γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, σκέψη και φαντασία

· Συνεχής αξιολόγηση των αθλητών με τους οποίους συνεργάζεται

· Συνεργασία με έμπειρους επιστήμονες

Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της SPORT EXPERTE εγγυάται για τη διεξαγωγή ενός ακόμη καθ’ όλα άψογου σε οργάνωση και επαγγελματισμό scouting camp επιλογής ποδοσφαιριστών που θα δώσει τη μέγιστη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους!

Είσαι γεννημένος από το 2003 ως το 2006; Εχεις άριστη σχέση με την μπάλα και θέλεις να αγωνιστείς στο εξωτερικό;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο μεγαλύτερο scouting camp που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και ζήσε το όνειρό σου!

_______________________________________________________

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ. 6930 393091 * E-mail: SportXCamp@gmail.com https://www.facebook.com/sportXcamp/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected