Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο : Αγοράκι 2 ετών σε αναπηρικό αμαξίδιο κολλάει με διαφήμιση που δείχνει παιδί με το ίδιο πρόβλημα (vid)

Συνταρακτικό στιγμιότυπο, που έχει γίνει viral, με ένα δίχρονο αγοράκι σε αναπηρικό αμαξίδιο να χαζεύει διαφημιστική αφίσα σε κατάστημα ρούχων, που δείχνει ένα άλλο παιδάκι, λίγο μεγαλύτερό του, επίσης σε αναπηρικό αμαξίδιο...

Μια πολύ δυνατή και συγκινητική εικόνα μάς χάρισε η μαμά του 2χρονου Όλιβερ -και κυρίως ο ίδιος φυσικά- μέσω της σελίδας της στο Facebook, ”Ollie’s world”, που είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο της γιο.

Ο μικρούλης, ο οποίος κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς πάσχει από μια σπάνια πάθηση, η οποία ονομάζεται Caudal Regression Syndrome (Σύνδρομο Ουρικής Παλινδρόμησης), και η οποία βλάπτει το σώμα από τη μέση και κάτω, βρέθηκε στις αρχές του μήνα σε ένα κατάστημα ρούχων.

Εκεί, λοιπόν, κάποια στιγμή ο Όλιβερ κόλλησε με μια διαφημιστική αφίσα, που δείχνει ένα άλλο παιδάκι, λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία, το οποίο επίσης βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και φοράει ρούχα του καταστήματος!

Ο 2χρονος, όπως λέει η μαμά του, βλέπει κάθε μέρα πολλά παιδάκια, αλλά ποτέ δεν βλέπει παιδιά σαν και αυτόν!

«Σήμερα ο Όλιβερ με έκανε να σταματήσω και να γυρίσω να δω τη φωτογραφία που παρατήρησε. Απλά την κοίταζε. Αναγνώρισε ένα άλλο αγόρι σαν και αυτόν, που γελούσε και χαμογελούσε στο Target (σ.σ. το κατάστημα).

Ο Όλιβερ βλέπει παιδιά κάθε μέρα, αλλά ποτέ δεν βλέπει παιδιά σαν και αυτόν. Ήταν απίστευτο. Είμαι χαρούμενη, που και άλλα παιδιά, που περνούν με τους γονείς τους από εδώ, θα το δουν. Υπάρχει focus στην αντιπροσώπευση της διαφορετικότητας, αλλά και η αντιπροσώπευση ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι εξίσου σημαντική».

*το θέμα δημοσιεύτηκε στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected