Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πέλλας ο Αλμωπός Αριδαίας, με γκολ του Μαγγίζη! (photos)

Την πρόκριση του στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας εξασφάλισε ο Αλμωπός Αριδαίας, κερδίζοντας τον Εδεσσαϊκό με ένα γκολ στην παράταση.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τους φιλοξενούμενους καλύτερους στο πρώτο μέρος δημιουργώντας περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των Πρασίνων, με κορυφαία ευκαιρία το δοκάρι στο 6ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος έγινε ένας πλήρως ισορροπημένος αγώνας, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αναλώνονται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου και τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες και μοιραία το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ενώ στο δεύτερο μισό ο Αλμωπός πέτυχε το χρυσό όπως αποδείχτηκε γκολ στο 113′ με τον Μαγγίζη να σκοράρει από κοντά, μετά από κεφαλιά πάσα του Τζιμογιάννη και παρά τις ύστατες προσπάθειες των παικτών του Εδεσσαϊκού να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, δεν άλλαξε κάτι με τον Αλμωπό να παίρνει το εισιτήριο για τους «4» εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γιαννιτσών στα Γιαννιτσά σε νοκ άουτ αγώνα.

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός (Πέτρος Πεχλιβάνης): Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Πασσαλής, Τούφας (96′ Τσελέπης), Παπουτζίδης (84′ Καραδήμος), Μάνιος, Μεταξάς (116′ Πέτκος), Πούπης.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Μαγγίζης, Τριανταφυλλίδης (89′ Προκοπίου), Ναουμίδης, Τζιμογιάννης, Νικολίτσας (97′ Κιουλτζόπουλος), Καμπλιώνης (81′ Αμαραντίδης), Ασλαμπάλογλου, Κωστούλας, Ντόγος (77′ Έππας), Πέττας.

δείτε φωτογραφίες στο pellasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected