Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην Λεβάντε ο 17χρονος Άγγελος Ανδρέου!

Κάτοικος Ισπανίας θα είναι πλέον ο 17χρονος Άγγελος Ανδρέου, καθώς ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Λεβάντε.

Όπως αναφέρει το football-academies, ο διεθνής με την ομάδα Κ19 της Εθνικής Κύπρου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕ Λεμεσού, αφού πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα δοκιμαστικά στην Ισπανία αποκτήθηκε από την ομάδα τις La Liga και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Η ΑΕ Λεμεσού, βοήθησε στα μέγιστα την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Στην φωτογραφία με τον ατζέντη του Χρίστο Μυλωνά, ο οποίος μετά την μεταγραφή του Ραφαήλ Μάμα και του Αγάπιου Βρικκή στη Νάπολη, κάνει ακόμα μια σημαντική μεταγραφή σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτή την φορά τις Ισπανίας.

Η μεταγραφή ανακοινώθηκε 17 μέρες μετά την λήξη τις χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο ο παίχτης δικαιούται να αγωνιστεί άμεσα, δεδομένου ότι υπάρχει σχετική νομοθεσία που οι νεαροί κάτω των 18 ετών μετά από έγκριση τις FIFA δικαιούνται extra χρονική περίοδο για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια Λτδ ανακοινώνει τον δανεισμό του Άγγελου Ανδρέου για 1,5 χρόνο με δικαίωμα απόκτησης από την Ισπανική Λεβάντε που αγωνίζεται στην La Liga.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή να έχει πρόοδο στην καριέρα του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Το μήνυμα της οικογένειας του Άγγελου Ανδρέου

«Ως οικογένεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον πρόεδρο της ΑΕΛ κ. Ανδρέα Σοφοκλέους για την στήριξη που έδωσε στον Άγγελο σχετικά με την πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής, όπως είναι η μεταγραφή του από την ΑΕΛ σε μια ομάδα της La Liga την Λεβάντε.

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η εξέλιξη της καριέρας του Άγγελου αλλά εκτιμούμε βαθύτατα την κατανόηση του Προέδρου και των ανθρώπων της ΑΕΛ που βοήθησαν στο να γίνει αυτή μεταγραφή. Ευχαριστούμε όλους στο οικοδόμημα της Ακαδημίας ΑΕΛ που έδωσαν τα εχέγγυα στον Άγγελο για να γίνει ένα καλό παιδί και ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Η αγάπη και η εκτίμηση μας προς το Σωματείο της ΑΕΛ είναι ατελείωτη. Ευχαριστίες και στον μάνατζερ του Αγγελου, κ. Χρήστο Μυλωνά ο οποίος βοήθησε στα μέγιστα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected