Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το Champions League δεν είναι…Γαλλία και το διαπίστωσε σήμερα στη Βεστφαλία η Παρί! (vid)

Νέα τρομερή εμφάνιση από τον Χάαλαντ, που πήρε από το χεράκι τη Ντόρτμουντ και της έδωσε προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Γαλλία.

Ο Νορβηγός στράικερ εξακολουθεί να «πυροβολεί»… κατά ριπάς από τον Ιανουάριο, όταν κι εντάχθηκε στο δυναμικό των Βεστφαλών, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε το βράδυ της Τρίτης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» βοήθησε την Μπορούσια να πάει τη νίκη με 2-1 και να αποκτήσει το προβάδισμα έναντι των Γάλλων για πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Η Ντόρτμουντ ήταν σοβαρή, κυριάρχησε και απέναντι στους Παριζιάνους έδειξε πως μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τους «8». Μενιέ και Βεράτι χάνουν τον επαναληπτικό της 11ης Μαρτίου κάνοντας το έργο της ανατροπής δυσκολότερο.

Ο Νορβηγός… killer έβαλε στη λίστα με τα θύματά του και την γαλλική ομάδα και έφτασε τα 10 γκολ στη φετινή διοργάνωση.

Στην επιστροφή του στην ενδεκάδα της Παρί μετά τον τραυματισμό του, ο Νεϊμάρ ισοφάρισε στο 75΄, αλλά δύο λεπτά μετά ο Χάαλαντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (είχε ανοίξει το σκορ στο 65΄) έδωσε τη νίκη στη Ντόρτμουντ.

Συνθέσεις

Ντόρτμουντ : Μπούρκι, Πίζτσεκ, Χοιύμελς, Ζαγκαντού, Ακίμι, Καν, Βίτσελ, Γκερέιρο, Σάντσο (90+1′ Σμέλτσερ), Χάαλαντ, Αζάρ (68′ Ρέινα)

Παρί Σεν Ζερμέν : Νάβας, Σίλβα, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Γκουεγέ, Βεράτι, Κουρζάβα, Μουνιέ, Ντι Μαρία (76′ Σαράμπια), Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected