Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

3+1 Ετήσιες Επιμορφώσεις. Κλείσε μία θέση στο ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΡΑ!

Σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, η κατανόηση και η εξοικείωση του εκάστοτε πολίτη με την κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, θα αποτελέσει το μέσο για την επαγγελματική αλλά και κοινωνική του ανέλιξη…

3+1 Θεματικοί τίτλοι που σε ενδιαφέρουν.

Παρακολουθήστε Ετήσιες Μοριοδοτούμενες επιμορφώσεις από αναγνωρισμένο Δημόσιο Φορέα, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και εξασφαλίστε την ανεύρεση τη συντήρηση ή την ανέλιξη μίας θέσης εργασίας.

Τόσο για προσλήψεις σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό τομέα μπορείτε να επιλέξετε πλέον επίκαιρες μοριοδοτούμενες εξ αποστάσεως επιμορφώσεις που θα παίξουν ρόλο καταλυτικό στην ανεύρεση αλλά και στη συντήρηση μίας νέας ή υπάρχουσας θέσης εργασίας.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Easy Education, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπ. Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (κωδ. Αδείας 192044348) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν τα ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα Μεικτής Εκπαίδευσης.

Έναρξη τμημάτων στις 30 Μαρτίου 2020

Δηλώστε τη συμμετοχή σας

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Αν καταφέρει κάποιος να εξοικειωθεί με τον νέο ψηφιακό κόσμο, πριν αυτός αποτελέσει μια πραγματικότητα για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα μπορεί να δουλέψει και να διαπρέψει σε κάθε δομή.

€ 60 για κατοχύρωση θέσης στο νέο τμήμα

Λέξεις κλειδιά: 3Dprinting, Internet of Things, blockchain, operations management, machine learning

Ζητήστε πληροφορίες

 

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αν κάποιος κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο διοικούνται οι σύγχρονες επιχειρήσεις, θα μπορέσει να αντιληφθεί τις ανάγκες τους κι έτσι να διεκδικήσει είτε μια καλύτερη θέση εργασίας, είτε να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα.

€ 60 για κατοχύρωση θέσης στο νέο τμήμα

Λέξεις κλειδιά:

Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Management, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Πιστωτική πολιτική & Χρηματοδότηση

Ζητήστε πληροφορίες

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αν κανείς γνωρίζει τη δομή και τη λειτουργία των τραπεζών αλλά και τον τρόπο που συναλλάσσονται με τους πελάτες τους, θα έχει αποκτήσει τη δυνατότητα να υποστηρίξει πιστωτικά κάθε επιχειρηματική κίνηση, δική του ή του εργοδότη του. Φυσικά το σεμινάριο εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο ενός εργαζόμενου στον κλάδο της οικονομίας προσδίδοντάς του τη δυνατότητα επαγγελματικής ανέλιξης.

€ 60 για κατοχύρωση θέσης στο νέο τμήμα

Λέξεις κλειδιά:

Χρηματοοικονομικό σύστημα, Νομισματικό πλαίσιο, Ευρωζώνη, Ρυθμιστικό πλαίσιο τραπεζών & νομισματική πολιτική, fintech

Ζητήστε πληροφορίες

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Αν κανείς γνωρίζει τις βασικές αρχές της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας καθώς και τις κυριότερες μορφές κοινωνικής επιχειρηματικότητας θα μπορέσει να αξιοποιήσει νέους χρηματοδοτικούς μηχανισμούς ώστε να πετύχει όχι μόνο το κέρδος αλλά και το θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: 21/1/2020

€ 60 για κατοχύρωση θέσης στο νέο τμήμα

Λέξεις κλειδιά:
Κοινωνική οικονομία, κοινωνική χρηματοδότηση, χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ζητήστε πληροφορίες

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ μοριοδοτούμενα σεμινάρια 400 ωρών, 3μηνης διάρκειας

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 3 Μαρτίου 2020

Με την ταυτόχρονη εγγραφή & παρακολούθηση σεμιναρίων εξασφαλίζετε χαμηλά δίδακτρα έως & 40% στην ήδη μειωμένη τιμή: 240 ευρώ.
Ζητήστε να μάθετε περισσότερα συμπληρώνοντας τη φόρμα ΕΔΩ

 

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ – 16:00μμ): 210 3003913 | Fax: 210 3005043
E-mail: info@diaviou-mathisi.gr | Web site: www.diaviou-mathisi.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected