Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Κυνική” η Λειψία, βρήκε τον τρόπο και… απέδρασε με νίκη από το Λονδίνο!

Με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τίμο Βέρμερ στο 58′, η Λειψία πέρασε με νίκη από το Λονδίνο και μένει να…τελειώσει τη δουλειά σε 14 βράδια στη Γερμανία.

Τον πρώτο λόγο για να περάσει εκείνη στα προημιτελικά του φετινού Champions League έχει πλέον η Λειψία, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο…

Οι «ταύροι» πέτυχαν το πολυπόθητο εκτός έδρας τέρμα με τον Βέρνερ να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 58’, μετά από… χαζή ανατροπή του Λάιμερ από τον Ντέιβις, με τον σκόρερ να φτάνει τα επτά τέρματα στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη έχοντας τα πετύχει όλα εκτός έδρας!

Η ρεβάνς στην Γερμανία θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου, με τα «σπιρούνια» να θέλουν καταρχήν οπωσδήποτε δύο γκολ για να περάσουν αυτά στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Συνθέσεις

Τότεναμ (Ζοζέ Μουρίνιο) Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Γουίνκς, Φερνάντες (64′ Εντομπελέ), Λο Σέλσο, Άλι (64′ Λαμέλα), Μπέργκβαϊν, Μούρα.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Αμπάντου, Χάλστενμπεργκ, Μουκιελέ, Ζάμπιτσερ, Λάιμερ (83′ Φόρσμπεργκ), Ανχελίνο, Ενκουενκού (74′ Χαϊντάρα), Βέρνερ, Σικ (77′ Πόουλσεν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected