Κατηγορίες
Football League

Μια ακόμη νίκη για τους Νέους της Βέροιας

Την τρίτη νίκη της σε 8 παιχνίδια σημείωσε σήμερα (23/2) η U17 της Βέροιας, που επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του ΠΟ Τρίγλιας, σε ματς που διεξήχθη το μεσημέρι στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων.

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη έφτασε τους 11 βαθμούς στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League και την επόμενη αγωνιστική (1/3) θα μεταβεί στη Μαγνησία για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε Γιώργος Βρανάς στο 77ο λεπτό, ενώ η “Βασίλισσα” είχε την κατοχή και τον έλεγχο καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρηγόπουλος από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Μπέκα της ίδιας Ένωσης.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Αδαμίδης, Βρανάς, Καρασαρίδης, Τάσο (57′ Τεμιρτζόγλου), Μαργαρίτης (46′ Παπαϊωάννου), Βασιλειάδης, Χαβιαρόπουλος (73′ Δημητρουλάκος), Καραγιάννης (57′ Χατζηβασιλειάδης), Βασίλτσης, Τσέας (73′ Παπαθεοδώρου), Φωτόπουλος

ΠΟ Τρίγλιας : Σγουρής, Ντοντσάκης (46′ Κουτρουμάνης), Ματάμης (59′ Σουγιουλτζής), Μέρκο, Κατσαρός, Τσουλκανάκης (78′ Λίτσι), Τοτάι, Ηρακλός, Μπιτλής (46′ Μπεκαουρί), Ταπάλης, Μυκωνιάτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected