Κατηγορίες
Football League

Αναλαμαβάνει ο Σολάκης στον Ολυμπιακό Βόλου (photos)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε και επισήμως σήμερα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα στον ιστορικό σύλλογο του Πανιωνίου.

Όπως τονίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, εξαρχής η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πως εφόσον υπάρξει πρόταση από ομάδα της Super League στον Λεωνίδα Βόκολο o Ολυμπιακός Βόλου δεν θα στεκόταν εμπόδιο. «Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος με τον οποίο ο Λεωνίδας Βόκολος έχει στενούς συναισθηματικούς δεσμούς καθώς υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον ιστορικό αυτό σύλλογο» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ο Λεωνίδας Βόκολος και ο συνεργάτης του Νίκος Ίσσαρης βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο όπου και χαιρέτισαν τους παίκτες, τους ευχαρίστησαν για την συνεργασία ενώ ο κ. Βόκολος ζήτησε από εκείνους να συνεχίσουν με πίστη, δύναμη και αφοσίωση την προσπάθεια που κάνουν έως και το τέλος του πρωταθλήματος.

Την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνει ο Ηλίας Σολάκης ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση ως πρώτος προπονητής πλέον της ομάδας, ζητώντας από τους παίκτες με ομαδικότητα και αποφασιστικότητα να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του Ηλία Σολάκη.

δείτε φωτογραφίες στο Magnesianews

error: Protected