Διάφορα

Άρσεναλ – Ολυμπιακός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε στο «Emirates» (22:00) να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 και να «κλέψει» την πρόκριση για τους «16» του Europa League από την Άρσεναλ.

Την αναμέτρηση προσφέρει στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας.

Το σκορ του πρώτου αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης» έχει κάνει πολύ δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, που αναζητά πλέον ένα θαύμα απέναντι στην Άρσεναλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται δύο γκολ και φυσικά τη νίκη για να περάσουν στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να πετάξουν εκτός τους «κανονιέρηδες».

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να το πιστεύει και η ομάδα του βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια φιλοσοφία και θα εμπιστευτεί και πάλι το 4-3-3.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας, αφού ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός έχουν μείνει και οι τραυματίες Φορτούνης και Σουντανί.

Από την άλλη η Άρσεναλ δεν δείχνει να είναι άτρωτη παρά το γεγονός ότι έφυγε με τη νίκη από το «Γ.Καραϊσκάκης» την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Μικελ Αρτέτα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κολάσινατς, Τσέιμπερς, Σοόρες και Τίρνι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected