Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Europa League : Το συνδυαστικό στη Σεβίλλη και τα γκολ στην Τουρκία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε και η τελευταία παρτίδα αγώνων για το Champions League και πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς Europa League.

Όσον αφορά όμως την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχουμε να πούμε ότι τόσο τα συνεχή παιχνίδια όσο και το τέλος που έρχεται για πολλά πρωταθλήματα αναγκάζει πολλά φαβορί και μεγάλες ομάδες να δείξουν τη δύναμή τους και να επικρατήσουν. Καμία δε φαίνεται να θέλει να αναλωθεί σε δεύτερο αγώνα που να κρίνεται η πρόκριση και όταν βρίσκει ευκαιρία ‘’χτυπά’’ και παίρνει νίκες. Το είδαμε με Μπάγερν, το είδαμε με την Μπαρτσελόνα που πήρε ισοπαλία και προβάδισμα πρόκρισης και το είδαμε και χθες. Σήμερα πλέον έχουμε μια άλλη διοργάνωση, αρκετά απρόβλεπτη, θεαματική, με γκολ πολλές φορές και είναι μια διοργάνωση που δυσκολεύει τους παίκτες και εμάς. Θα προσπαθήσουμε για το λόγο αυτό να πάμε στα φαβορί, στις μεγάλες ομάδες που μπορούν να προκριθούν και στα γκολ φυσικά, στα ματς που φαινομενικά είναι ανοικτά σε κάθε αποτέλεσμα. Συγκεκριμένες επιλογές θα έχουμε λοιπόν, σε χαμηλές τιμές που μπορούν να συνδυαστούν. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις.

Σεβίλη-Κλουζ (22:00):

Οι ρουμάνοι ήταν συγκινητικοί στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, 7 βράδια πριν και δίκαια απέσπασαν ισοπαλία με 1-1 από τους Σεβιγιάνους. Η Σεβίλη εντός έδρας είναι εξαιρετική και έχει πάρει νίκες πολύτιμες και σημαντικές και στην Ισπανία αλλά πολύ περισσότερο στην Ευρώπη. Είναι μια πολύπειρη ομάδα, με πλάνο, ο Λοπετέγκι έχει ταιριάξει στην ομάδα και έχει περάσει τη φιλοσοφία του. Είναι μια ομάδα που σκοράρει, δε δέχεται απαραίτητα γκολ και έχει πνεύμα νικητή. Θα αντιμετωπίσει όμως μία Κλουζ πολύ δυνατή, αήττητη για τουλάχιστον έξι αγώνες και με μέσο όρο ενός γκολ σε κάθε αγώνα. Πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας με γκολ, με νίκη-πρόκριση επί της Ρεν στη φάση των ομίλων και θέλει να δώσει τα πάντα για να απειλήσει τουλάχιστον τους Ισπανούς. Η Σεβίλη δείχνει μια κάποια επιπολαιότητα στο παιχνίδι της και αυτό ίσως της κοστίσει ένα γκολ. Για να κερδίσει πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ, γιατί με ένα δε θα είναι ασφαλής. Με τον συνδυασμό λοιπόν. 1+over 1.5 στο 1.65 (Stoiximan).

Μπασακσεχίρ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (19:55):

Η Μπασακσεχίρ εμφανίζεται σε πολύ καλή κατάσταση ωε τώρα, αλλά το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ εμφάνισε αδυναμίες στην συγκέντρωσή της και στην άμυνά της. Είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική και εντός κι εκτός των συνόρων, στην Τουρκία είναι πρώτη, διεκδικεί πρωτάθλημα και στο Europa League κατάφερε φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω και να προκριθεί. Το 3-1 εκτός έδρας δεν είναι απαγορευτικό σκορ για εκείνη, αφού με 2-0 προκρίνεται ενώ με το ίδιο σκορ πηγαίνει σε παράταση. Έχει μέταλλο, είναι επιθετική και ένα γκολ θα το βρει. Η Σπόρτινγκ από την άλλη είναι πάρα πολύ καλή από τον χειμώνα και μέχρι σήμερα. Βρήκε έναν καλό προπονητή, έδεσε ως σύνολο, πηγαίνει καλά και ανεβαίνει. Είναι επίσης επιθετική, σίγουρα θέλει ένα γκολ για να ‘’κλειδώσει’’ την πρόκριση και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Δεν είναι άτρωτη αμυντικά και ευελπιστώ σε ένα καλό ματς. GG λοιπόν, στο 1.72 (Stoiximan).

Διαβάστε όλα τα νέα γύρω από το online στοίχημα και τις στοιχηματικές εταιρείες στο Sportbet.gr. Καλή τύχη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected