Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλη εμφάνιση από τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού!

Νικηφόρα έκλεισε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε 4-1 του Βόλου.

Ο αγώνας ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους που παρουσιάστηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα στην αρχική τους ενδεκάδα και τους Ξενόπουλο – Ζαγαρίτη να κάνουν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε ο Γιώργος Δώνης είχε να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, καθώς δεν είχε στην διάθεση του για διαφορετικούς λόγους, τους Ινσούα, Δώνη Κολοβέτσιο, Αγιούν, Κολοβός και Ζαχίντ.

Από την πλευρά του ο Βόλος με νέο προπονητή τον Στέφανο Ξηρόφωτο, παρουσίασε ένα μαχητικό σύνολο, αλλά με το υλικό του να υστερεί εμφανώς έναντι των γηπεδούχων.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με τον Ναντζ που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Μπουζούκη

Στο 18΄ ο Ούγγρος είχε την ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ που ωστόσο δεν έγινε ποτέ καθώς τον πρόλαβε ο Γκαραβέλης

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκε ιας του πρώτου μέρους, από την εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ η μπάλα θα φύγει άουτ και αυτή ήταν η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια των φιλοξενούμενων στα αντίπαλα καρέ.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως από την εκτέλεση κόρνερ του Κουρμπέλη και την κεφαλιά του Μακέντα θα γίνει το 2-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο μέρος.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (53΄) ο Βόλος έκανε αισθητή την παρουσία του με ένα τρομερό σε εκτέλεση γκολ (δυνατό, μακρινό σουτ) του Γέντρικσεν.

Στο 49΄ ο Γκαραβέλης κράτησε το 2-1 καθώς έδιωξε την μπάλα στην κεφαλιά του Μακέντα, ενώ στο 61΄ ο Τόρες υποχρέωσε τον Ξενόπουλο να δείξει το ταλέντου του, μιας και ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε καταπληκτική απόκρουση διώχνοντας σε κόρνερ. Από το 64΄ η ομάδα του Βόλου έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γκουαροτσένα, οπότε από εκεί και μετά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα η αναμέτρηση.

Στο 68΄ ο Μακέντε έκανε το 3-1, στο 72΄ Ο Χατζηγιαβήννης το 4-1 (από ασίοστ του Ιταλού συμπαίκτη του) και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε το… πάρτι των «πράσινων» που έμειναν σε απόσταση αναπνοής από την 3η ΑΕΚ

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (46΄ Νούνες) Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (77΄ Μπέκ) Τουχάμι, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Νάντζ (77΄ Περέα) Μακέντα

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Κανταμούρο, Φεράρι, Μαξ, Λύρατζης (46΄Μπαλογιάννης) Ζοάο Ράφαελ (60΄ Τόρες), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντριτσεκ (75΄ Κάσες)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected