Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον 3ο προκριματικό γύρο Ματούλα και Θάνος

Η Μάρθα Ματούλα και ο Αριστοτέλης Θάνος συνέχισαν νικηφόρα τις προσπάθειές τους στα προκριματικά των τουρνουά της 4ης εβδομάδας του Lyttos Beach ITF World Tour και εξασφάλισαν από ένα εισιτήριο για τον τελευταίο προκριματικό γύρο.

Όπως αναφέρει το tennisnews. η Ματούλα κέρδισε την Αυστραλή Caitlyn Portela με 5-7, 6-0, 10-3 στον 2ο προκριματικό γύρο του γυναικείου τουρνουά αυτής της εβδομάδας στο Lyttos Beach του Ηρακλείου. Ήταν η 2η νίκη της στο τουρνουά, καθώς χθες απέκλεισε και τη Χιλιανή Ivania Martinich, με 6-3, 7-6 (5).

Στον 3ο προκριματικό γύρο, η Ματούλα θα διεκδικήσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, απέναντι στη Ρουμάνα Elena-Teodora Cadar, No.5 στο ταμπλό.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Αριστοτέλης Θάνος απέκλεισε το Νο.1 του ταμπλό των προκριματικών, Samuel Puskar, με 2-6, 6-3, 10-3. Ο Αριστοτέλης, ο οποίος είχε κερδίσει χθες και τον Rotem Sobol με 6-2, 6-0, θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον Σουηδό Eric Ahren Moonga.

Μεγάλη μάχη έδωσε ο Γιάννης Μπροκάκης, όμως δεν θα συνεχίσει στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, μετά και την ήττα του με 6-2, 4-6, 14-12 από τον Βέλγο Victor Ernaelsteen. Ο Γιώργος Γαλενιανός ηττήθηκε απο’τον Αμερικανό Matt Kuhar με 6-1, 7-5, ο Γιάννης Σταμούλος από τον Ιταλό Pietro Marino με 6-1, 6-2, ενώ ο Στέφανος Σχινάς από τον Μαυροβούνιο Igor Saveljic, με 6-2, 6-1.

Εκτός από τους αγώνες της Ματούλα και του Θάνου για τον 3ο προκριματικό γύρο, αύριο θα γίνουν και οι πρώτοι αγώνες για τον 1ο γύρο στο τουρνουά του Ηρακλείου, με την πρεμιέρα του Σταμάτη Καπίρη, που θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Neil Oberleitner.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected