Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στον τελικό του Κυπέλλου Καρδίτσας ο Ατρόμητος Παλαμά!

Ο Ατρόμητος Παλαμά υποδέχτηκε στον Παλαμά τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στον επαναληπτικό (πρώτο ματς 1-1) ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ αγωνιστικής περιόδου 2019/20.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Παλαμιώτικος σύλλογος με σπουδαία ανατροπή (3-2) πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό όπου τον περιμένει ήδη η ΑΣΑ.

Όπως αναφέρει το karditsasport, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τον αντίπαλο, όταν μόλις στο 5′ ο Ξέρρας με πλασέ από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κούτσικου για το 0-1.

Μάλιστα, στο 11′ με σουτ από κοντά ο Κούρκουλας έκανε το 0-2 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στον Απόλλωνα.

Η απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση. Αρχικά στο 14′ με τον Αλεξόπουλο μείωσε σε 1-2.

Και στο 19′ ο Κατσιγιάννης Τ. με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σιώκα για το 2-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχοντας την ψυχολογία με τον μέρους τους, πίεσαν και στο 43′ έφτασαν στην ανατροπή, όταν ο Κόκκινος με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 3-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο, καθώς κυριάρχησαν το πάθος και η δύναμη.

Το ματς παιζόταν στον χώρο του κέντρου χωρίς να απειλούνται οι δύο γκολκίπερ.

Οι “πράσινοι” κράτησαν χωρίς προβλήματα το υπέρ τους 3-2 και με αυτό πήραν την πρόκριση στο τελικό του θεσμού.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Λιάπης, Οικονόμου Χρ., Μίχος (48′ Οικονόμου Γ.), Μπασιάκας, Κατσιγιάννης Τ. (89′ Ζάρρας), Βαγγελάκος, Κόκκινος (80′ Ζάγκος), Αλεξόπουλος (85′ Κατσιγιάννης Σ.), Μπαντής, Εκίζογλου.

Απόλλων Μακρυχωρίου (Μιχάλης Ζιώγας): Σιώκας, Νταρακλίτσης, Τζιλός, Κούρκουλας, Χατζηλιάδης (78′ Λαβατσιώτης), Κρανιώτης Α., Αετόπουλος (71′ Ντάλλας), Μαυροδήμος (60′ Μπλατσέρι), Ξέρρας, Υφαντής (85′ Νούσιας), Γκουγκούδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected