Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος εποχής για Δημητρίου στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Έπειτα από 3.5 χρόνια, ο Παύλος Δημητρίου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο 62χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα τον Οκτώβριο του 2016 και στον “κυανόλευκο” πάγκο γνώρισε σημαντικές επιτυχίες όπως η κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής τη σεζόν 2017/2018 αλλά και η πρόκριση στους 32 του Κυπέλλου Ελλάδας την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά :

«Μετά από έναν μεγάλο και άκρως επιτυχημένο κύκλο στην ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο κύριος Παύλος Δημητρίου δεν θα βρίσκεται στην θέση του επικεφαλής του τεχνικού τμήματος του συλλόγου μας.

Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε στο σύλλογο τον Νοέμβριο του 2016 και έχει αναβαθμίσει όλο τον οργανισμό του Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα. Έβαλε τις βάσεις ώστε ο Απόλλωνας να μεγαλώσει αγωνιστικά, έχοντας μαζί του επιτυχίες, σε συνδυασμό με την σοβαρότητα και την ηθική που πρεσβεύει ο σύλλογος.

Μεγαλύτερη επιτυχία του, η κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της σεζόν 2017-2018 και η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για την Β΄ Εθνική.

Τη σεζόν 2018-2019 κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην είσοδο της στους ομίλους (στις καλύτερες 32) του Κυπέλλου Ελλάδος, οπού ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά στην ιστορία της με επαγγελματικές ομάδες. Επίσης έχει κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΣ την σεζόν 2017-2018.

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Παραλιμνίου ευχαριστεί τον κύριο Παύλο Δημητρίου για τα όσα προσέφερε στον σύλλογο μας , αγωνιστικά και μη. Για εμάς όλους δεν είναι απλά κόουτς αλλά και φίλος μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει στην συνέχεια της καριέρας του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected