Football League

Συνέχισε το σερί τη U17 της Βέροιας, 2-1 την αντίστοιχη των Τρικάλων (photos)

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την U17 της Βέροιας, που επικράτησε σήμερα με σκορ 2-1 των Τρικάλων, για τη 12η αγωνιστική της Football League Νέων.

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη είχε μέτρια εμφάνιση, αλλά κατάφερε στο τέλος να πάρει το τρίποντο, χάρη σε δύο τέρματα του Βασίλτση (20′ και 68′)

Το συγκρότημα της Θεσσαλίας αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης και με τον Τσιρογιάννη στα γκολπόστ, ενώ στο 12΄τραυματίστηκε ο Ρόκας και η ομάδα του Αλέξανδρου Στάμου έμεινε με δέκα παίκτες καθώς δεν υπήρχαν αλλαγές στον πάγκο. Ο Τσιόβολος ήταν αυτός που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 28′.

Εκ των πραγμάτων, ο αγώνας ήταν επιθετικός μονόλος για τη Βασίλισσα, που πίεσε την αντίπαλη άμυνα και στο τέλος δικαιώθηκε.

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ.κ. Παγώνης, Διαμαντόπουλος και Αλμπάντης από την ΕΠΣ Μακεδονίας

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Ιατρόπουλος (28’ λ.τ. Αδαμίδης), Καρασαρίδης, Παπαθεοδώρου, Μελιόπουλος, Παπαϊωάννου, Τερμιτζόγλου (46’ Καραγιάννης), Μαργαρίτης (68’ Λουτζιανιώτης), Χαβιαρόπουλος (68’ Χατζηβασιλειάδης), Τσέας, Βασίλτσης, Φωτόπουλος (82’ Περόγλου).

Τρίκαλα : Τσιρογιάννης, Ρόκας, Κακούσιος, Τεντολούρης, Καμέας, Βάλλας, Σκαρλέας, Γραμματικός, Τσιόβολος, Αποστολάκης, Μαντάς

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected