Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ήττα της Ρεάλ στην Ανδαλουσία, στο -2 από τη Μπαρτσελόνα (vid)

Νέο «κάζο» για τη «Βασίλισσα», η οποία μετά τη νίκη της στο «Κλάσικο» με τη Μπαρτσελόνα, πέφτει ξανά στη δεύτερη θέση, αφού γνώρισε την ήττα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Κόντρα σε μία παθιασμένη Μπέτις, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να επιβάλλει το ρυθμό της στο παιχνίδι και γνώρισε νέα ήττα, η οποία την ρίχνει ξανά στη δεύτερη θέση της La Liga, μετά το νικηφόρο «Clasico» της προηγούμενης εβδομάδας.

Στο 16ο λεπτό ο Βινίσιους έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά αστόχησε, ενώ στο 28’ η μπάλα στρώθηκε στον Μπάρτρα, που μόνος μέσα από τη μικρή περιοχή, αστόχησε με κεφαλιά. Στο 36ο λεπτό ο Φεκίρ έπιασε φοβερό γυριστό από το πέναλτι αλλά ο Κουρτουά έδιωξε εντυπωσιακά και στο 40’ ο Σίντνεϊ με φοβερό σουτ από δεξιά, έκανε το 1-0.

Ωστόσο στο 45+2’ ο Σίντνεϊ έκανε πέναλτι στον Μαρσέλο, ο ρέφερι το έδωσε με τη μία και ο Μπενζεμά έκανε το 1-1 από τα 11 μέτρα.

Στο 55ο λεπτό η Μπέτις έβγαλε μαγική αντεπίθεση, ο Χοακίν πέρασε και τον Κουρτουά, αλλά αντί να πλασάρει σε κενό τέρμα, πήγε να βρει τον Κανάλες και κόπηκε χάνοντας απίθανη ευκαιρία.

Στο 70ο λεπτό ο Ρόμπλες έσωσε δύσκολα μετά από σουτ του Μόντριτς και στην εξέλιξη της φάσης ο Μεντί με νέο σουτ σημάδεψε το δοκάρι της Μπέτις και στο 75’ ο Γουαρδάδο έπιασε φοβερό σουτ που πέρασε λίγο έξω.

Και στο 82’ ο Μπενζεμά έκανε τραγικό λάθος, ο Γουαρδάδο έκλεψε και πέρασε στον Τέγιο που πλάσαρε ιδανικά για το 2-1!

Στο 90+5′ το σουτ του Μπενζεμά έξυσε το δοκάρι της Μπέτις.

Συνθέσεις

Μπέτις: Ρόμπλες, Έμερσον, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Άλεξ Μορένο (77′ Πεντράσα), Γκονζάλες (73′ Ροντρίγκες), Γκουαρδάδο, Κανάλες, Χοακίν (66′ Τέγιο), Φεκίρ, Λόρεν.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Μιλιτάο, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Κρόος (69′ Μ. Ντίαζ), Μπενζεμά, Μόντριτς (79′ Βαλβέρδε), Μαρσέλο (59′ Μεντί), Καζεμίρο, Λούκας Βάσκεθ, Βινίσιους.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected