Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η ΕΠΣ Καβάλας μείωσε το εξοδολόγιο των ομάδων ενόψει των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, η Πέλλα καλύπτει το 100%

Μετά την κυβερνητική απόφαση για διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων ανά την επικράτεια χωρίς την παρουσία κοινού, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και η Επιτροπή Διαιτησίας αυτής αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα τους συλλόγους του νομού μας, μπροστά στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Κατόπιν αυτού, οι πληρωμές που αφορούν τη διαιτησία, δηλαδή οι αμοιβές των διαιτητών και το ποσοστό υπέρ της Επιτροπής Διαιτησίας μειώνονται κατά 50% για όλους τους αγώνες έως και τις 22 Μαρτίου 2020.

Ένα μέτρο που εφαρμόζεται προς την έκτακτη οικονομική διευκόλυνση και στήριξη των ομάδων της περιοχής μας, οι οποίες θα αγωνιστούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων τους μέχρι τις 22 Μαρτίου.

Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες στα πρωταθλήματα Υποδομής

Σε συνέχεια της απόφασης του υπουργείου Υγείας, περί αναστολής της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προβαίνει και η ίδια στην προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων υποδομής, εναρμονιζόμενη πλήρως με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται ανά την επικράτεια. Η διακοπή αυτή αναμένεται να έχει ισχύ μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, απαγορεύεται οποιαδήποτε αθλητική ενασχόληση για τα τμήματα υποδομής των ομάδων, που σημαίνει ότι δεν θα επιτρέπονται αγώνες επίσημοι και φιλικοί, καθώς και προπονήσεις.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας θέτει πρώτα απ’ όλα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών και για το λόγο αυτό προβαίνει σε αυτό το αναγκαστικό μέτρο, καλώντας όλους τους υπεύθυνους των ομάδων να δείξουν υπευθυνότητα σε ένα κρίσιμο θέμα.

Η ΕΠΣ Πέλλας ανακοίνωσε την κάλυψη όλων των εξόδων

Μετά την ΕΠΣ Καβάλας, που αποφάσισε την κάλυψη του 50% των εξόδων, σειρά πήρε η ΕΠΣ Πέλλας που προχώρα στη κάλυψη ΟΛΩΝ των εξόδων για τις γηπεδούχες ομάδες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας ανακοινώνει, ότι λόγω της απόφασης της Ελληνικής Πολιτείας να διεξάγονται οι αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων κεκλεισμένων των θυρών και αντιλαμβανόμενη την έλλειψη εσόδων εξ αυτού του λόγου, αποφάσισε ομόφωνα να καλυφθεί το σύνολο της αποζημίωσης διαιτησίας και μετακίνησης για μία (1) αγωνιστική για όλα τα σωματεία της δύναμής μας από το ταμείο της Ένωσης.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected