Κατηγορίες
Αθλήματα

Στο κυρίως ταμπλό ο Αριστοτέλης Θάνος

Ο Αριστοτέλης Θάνος ήταν ανάμεσα στους παίκτες που κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό της 5ης εβδομάδας του Lyttos Beach ITF World Tour, μετά και το τέλος των προκριματικών αγώνων. Στα προημιτελικά του διπλού προκρίθηκε ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Σε μια βροχερή εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης, έγιναν μαζεμένοι σήμερα οι αγώνες για τα προκριματικά της 5ης εβδομάδας του Lyttos Beach ITF World Tour, των τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF σε άνδρες και γυναίκες που διοργανώνει το Lyttos Beach.

Όπως αναφέρει το tennisnews, επιτυχημένο πέρασμα από τα προκριματικά πραγματοποίησε ο Αριστοτέλης Θάνος, ο οποίος κέρδισε μέσα σε λίγες ώρες τους Βρετανούς Sean Hodkin (7-5, 6-0) και Sacha Modica (5-7, 6-3, 10-5), για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό των ανδρών.

Ο Γιάννης Ξυλάς κέρδισε τον Χρήστο Κεϊσίδη σε ένα ωραίο παιχνίδι με 0-6, 6-4, 10-6, αλλά στον επόμενο αγώνα του ηττήθηκε από τον Ρώσο Matvey Khomentovskiy, Νο.1 στο ταμπλό των προκριματικών, με 6-1, 7-6.

Ο Γιάννης Σταμούλος ηττήθηκε από τον Βρετανό Kyle Rae με 6-0, 6-3, ενώ ο Βίκτωρας Ζερβουδάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμερικανού Matt Kuhar, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 6-2. Ο Γιώργος Γαλενιανός ηττήθηκε από τον Khomentovskiy με 6-3, 6-2, ενώ ο Δημήτρης Χούμης γνώρισε την ήττα από τον Ελβετό Luca Gian Tanner, με 6-0, 6-0.

Έγιναν και κάποιες αναμετρήσεις για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό σήμερα, με τον Σταμάτη Καπίρη να αντιμετωπίζει τον Τσέχο Petr Michnev, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-3.

Στα προκριματικά των γυναικών, είχαμε δυο παρουσίες. Η Ραφαέλα Φούλοπ ηττήθηκε από τη Ρωσίδα Anna Ukolova με 6-2, 6-2, ενώ η Μαρία Κάλλιστρου γνώρισε την ήττα από τη Ρουμάνα Gabriela Duca, με 6-1, 6-1.

Για το διπλό των ανδρών, οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Khomentovskiy κέρδισαν στις λεπτομέρειες τους Αριστοτέλη Θάνο και Γιάννη Ξυλά, με 6-3, 0-6, 10-7. Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Vasil Kirkov έπαιξαν επίσης super tie-break, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Boris Pokotilov και Yaraslav Shyla (6-4, 3-6, 10-6).

Αύριο η δράση στα γήπεδα του Lyttos Beach θα συνεχιστεί. Στους άνδρες, για τον 1ο γύρο του μονού, ο Αριστοτέλης Θάνος θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Nino Ehrenschneiden, ενώ ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Αμερικανό Dusty Boyer, No.7 στο ταμπλό. Στις γυναίκες, για το διπλό των γυναικών, οι Φούλοπ και Κάλλιστρου θα αντιμετωπίσουν τις Agustina Chlpac και Ivania Martinich.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected