Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ξανά στον τελικό της Ημαθίας ο Μ.Αλεξ.Τρικάλων, αντίπαλος ο…πρωτάρης Αγρ.Αστ.Πλατέος! (φύλλα αγώνος, σκόρερς επαναληπτικών ημιτελικών)

Ολοκληρώθηκε σήμερα με τους επαναληπτικούς αγώνες, η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ημαθίας.

Τα μεγάλα σε έκταση σκορ των πρώτων αγώνων έδιναν το προβάδισμα σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, το οποίο και επιβεβαιώθηκε σήμερα, ειδικά για τους “πράσινους” του Δημήτρη Πρίντζιου που προκρίθηκαν με δεύτερη νίκη.

Στον σημερινό επαναληπτικό κόντρα την συντοπίτισσα ΑΕ Τρικάλων, με χατ-τρικ του Λίτσι και ένα τέρμα των Βλάχου και Κιρκιλιανίδη, ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε το χρέος του και θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε έναν τελικό, μετά τον περσινό με τον ΝΠΣ Βέροια.

Στο άλλο ματς, ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος ηττήθηκε στο Ροδοχώρι με σκορ 3-1, αλλά το 5-1 του πρώτου ματς ήταν κάτι αρκετό για να του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό, που θα είναι ο πρώτος στην ιστορία του συλλόγου.

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με τέρμα του Κώστα Παρασχόπουλου, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση μέσα σε μισή ώρα, δείχνοντας πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για να φτάσουν στο σκορ του πρώτου αγώνα.

Ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν ήταν να σημειώσουν ένα ακόμη τέρμα στο 88′ και συγκεκριμένα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρέγκου, ενώ στην αναμέτρηση σημειώθηκαν τρεις αποβολές, μία για τον ΓΑΣ και δύο για τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και τα φύλλα αγώνος :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Τρικάλων  5-0 (2′ Κιρκιλιανίδης, 18′ Βλάχος, 58′-64′-81′ Λίτσι)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γιαγκιτζόγλου και Ζουρνατζίδη

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Καζεπίδης, Μπαντής, Κιρκιλιανίδης, Ματράκας, Τσιρίδης (65′ Χατζόπουλος), Πίκος, Σωτηράκης, Βλάχος, Ντος Σάντος (50′ Ατανάσοφ), Αναδολού, Λίτσι (83′ Αργυρόπουλος)

ΑΕ Τρικάλων : Ευαγγελόπουλος Α., Αθανασιάδης Γ., Τάρπατζης, Δρομπουλιανούδης, Ασημακόπουλος, Σαλτουρίδης, Γιαντσίδης, Στουγιαννόπουλος (65′ Γιαννουχαηλίδης), Ευαγγελόπουλος Μ., Γαλατσίδας, Αμαραντίδης


ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος  3-1 (22′ Παρηγορίδης, 27-’88’ πεν Μπρέγκου / 20′ Παρασχόπουλος Κ.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Μπέκα

Αποβολές : Ιορδανόπουλος (75′), Καψάλης (82′), Πρέτσι Αουρ. (82′)

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος, Σακαλής, Τσαγκεράς (54′ Ασλάνογλου), Σέρα, Ρίσσου, Παρηγορίδης, Καψάλης, Παπαστεργίου (81′ Κιόσια), Μπρέγκου, Κοτζαχρήστος (81′ Κουλιανίδης)

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος : Πρέτσι Αρ., Παρασχόπουλος Κ., Καλυβιώτης, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Πέτκος, Πρέτσι Αουρ., Βαχανελίδης, Αντωνιάδης (79′ Ελευθεριάδης), Κίρτσογλου, Καραντουλαμάς

Σκόρερς

Καραντουλαμάς Αγρ.Αστ.Πλατέος 8
Παπαδόπουλος Κ. Θύελλα Σταυρού 6
Αθανασιάδης Η. ΑΕ Τρικάλων 4
Λούρης ΦΑΣ Νάουσα 4
Βούλγαρης Αγρ.Αστ.Πλατέος 3
Κίτσας Γ. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  3
Λίτσι Μ.Αλεξ.Τρικάλων 3
Μανωλόπουλος Φίλιππος Μελίκης 3
Παρσόπουλος Μ.Αλεξ.Τρικάλων 3
Τερμιτζόγλου ΠΑΟΚ Κουλούρας 3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected