Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αξιούπολης ο Ζαφειράκης

Ακόμη μια νίκη σημείωσε η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2′ Ανδρών, στο χάντμπολ, αυτή τη φορά, κόντρα στον Αλέξανδρο Αξιούπολης.

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την έναρξη της διαδικασίας των play-offs, η ομάδα της Νάουσας επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 27-26 και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα και την ευρεία διαφορά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της Νάουσας παρουσίασε σημάδια κούρασης και έδωσε στους γηπεδούχους το δικαίωμα να μειώσουν την διαφορά.

Μόλις ένα δεκάλεπτο πριν την λήξη, η διαφορά ήταν στο ένα γκολ (21-22) ενώ για τα υπόλοιπα δέκα λεπτά εκτυλίχτηκε ένα θρίλερ με την διαφορά να μην ξεφεύγει. Το παιχνίδι έληξε με βραχεία κεφαλή για την ομάδα της Ημαθίας, που στάθηκε πιο ψύχραιμη στο τέλος.

Ο Ζαφειράκης βρίσκεται μόνος πρώτος, με τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ΧΑΝΘ και έχει το βλέμμα του στραμμένο στην επόμενη αγωνιστική (21/3), όπου την υποδέχεται (κεκλεισμένων των θυρών) στη Νάουσα.

Πεντάλεπτα: 1-3, 2-7, 2-8, 4-9, 5-11, 9-14 (Ημίχρονο), 12-17, 14-18, 16-21, 21-22, 23-25, 26-27 (Τελικό)

Συνθέσεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Καρυπίδης): Μαυρόπουλος 1, Λασκαρούδης 2, Στεφανίδης, Ζηλίδης, Ζιάρας, Βραχιολίδης 1, Καλπακίδης 6, Καραπεΐδης 4, Παπαρήγας 1, Καράγγελος 5, Παλαιστής 1, Κοπαΐδης 1, Μουτούδης, Μενεψάκος 1, Τσορλίνης 3, Καρακασίδης.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Δεληχρήστος): Διδασκάλου 2, Εμμανουηλίδης, Τζουβάρας, Κρέξης 1, Χατζηαγαπίου 2, Οικονόμου, Ατσίμοβιτς 6, Μπουμπουλέντρας, Κουρουμλίδης, Βλάχος 8, Λένος, Μπιλιούρης, Πινακούδης, Χατζηγεωργίου 7.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected