Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επτά κρούσματα κορονοϊού στη Σαμπντόρια, τρία στη Φιορεντίνα!

Επτά συνολικά ποδοσφαιριστές της Σαμπντόρια έχουν βρεθεί θετικοί σε εξετάσεις για κορονοϊό, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη μεταδοτικότητα της νόσου.

Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε αρχικά την Πέμπτη (12/3) ότι ο επιθετικός, Μανόλο Γκαμπιαντίνι (φωτ), νοσεί από τον COVID-19. Την Παρασκευή (14/3) η ομάδα της Γένοβας ανακοίνωσε ότι άλλοι τέσσερις παίκτες της βρέθηκαν θετικοί, χωρίς ν’ ανακοινώσει τα ονόματά τους.

Αργότερα έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ ότι αυτοί είναι οι Ομάρ Κόλεϊ, Αντονίνο λα Γκούμινα, Άλμπιν Έκνταλ και Μόρτεν Τόρσμπι.

Στους πέντε προστέθηκαν άλλοι δυο το απόγευμα του Σαββάτου. Τόσο ο Φάμπιο Ντεπάολι, όσο και ο Μπαρτός Μπερεζίνσκι (κεντρική φωτογραφία) ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί σε εξετάσεις για κορονοϊό μέσα από αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι από τον κορονοϊό έχει προσβληθεί επίσης ο γιατρός της “Σαμπ”, Αμεντέο Μπαλντάρι. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ολόκληρη η Σαμπντόρια βρίσκεται σε καραντίνα.

Τρία τα κρούσματα στη Φιορεντίνα

Διαρκώς νοσούν και περισσότεροι και ούτε οι παίκτες της Φιορεντίνα κατάφεραν να ξεφύγουν.

Συγκεκριμένα δύο είναι εκείνοι που έως τώρα έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό. Ο ένας είναι ο δανεικός από τη Γουλβς επιθετικός Πάτρικ Κρουτόνε και ο δεύτερος είναι ο Χερμάν Πεσέλα.

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω επίσημης ενημέρωσης που εξέδωσε η ομάδα: «Η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Πάτρικ Κρουτόνε και Χερμάν Πεσέλα, όπως και ο φυσιοθεραπευτής Στέφανο Νταϊνέλι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις γιατί είχαν μερικά συμπτώματα. Όλοι τους βρέθηκαν θετικοί και είναι σε καλή κατάσταση στα σπίτια τους στη Φλωρεντία».

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή (13/2) ένας ακόμη παίκτης των «βιόλα» είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Ο λόγος για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, τον Σέρβο επιθετικό της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected